Complete douchecabine

Complete douchecabine bestellen

Complete douchecabine

Ben je op zoek naar een complete douchecabine op maat? Zo'n douchecabine die je badkamer niet kleiner maakt, maar juist fraaier? Neem dan eens een kijkje in ons aanbod met douchecabines. Bij GLAZZ® moet je toch echt zijn als je jouw douchecabine compleet wilt laten vervangen. Geen standaard modellen zoals bij de bouwmarkt, maar volledig op maat, helemaal naar eigen wens.

Je stelt je eigen douchecabine namelijk zelf samen op onze website. En terwijl je bezig bent met het samenstellen bereken je direct de prijs realtime op onze site. Ervaar de voordelen van een complete douchecabine op maat van GLAZZ® en kies ook voor onze gratis inmeetservice of onze montageservice.

Een douchecabine compleet van glas

Een douchecabine gebruik je voor jaren en dus wil je er wel zeker van zijn dat je kiest voor eentje die jaren mooi blijft en makkelijk is in onderhoud. Een douchecabine van glas is dan zeker wat je zoekt. De douchecabines van GLAZZ® worden ook nog eens gemaakt van gehard veiligheidsglas. Daardoor blijft je douchecabine niet alleen erg mooi, maar kan de cabine ook nog eens tegen een stootje.

Bestel je jouw nieuwe douchecabine via onze website, dan bestel je hem rechtstreeks van de fabrikant. We zijn namelijk al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in oplossingen van glas op maat. Ook wanneer je alleen op zoekt bent naar een douchewand of douchedeur op maat ben je bij GLAZZ® aan het juiste adres.

Laat jouw complete douchecabine gratis inmeten

Geen badkamer is tegenwoordig meer hetzelfde en dat geldt ook voor de afmetingen van badkamers. Vaak voldoen de standaard maten van douchecabines niet waardoor de situatie vraagt om maatwerk. Of moet jouw douchecabine in een nis worden geplaatst. Dan heb je toch een ander soort douchecabine nodig en ook dan is maatwerk essentieel.

Wil je er zeker van zijn dat je een douchecabine besteld op de juiste afmetingen? Kies dan voor onze gratis inmeetservice. Eén van onze professionele monteurs maakt een afspraak voor een inmeting op een tijdstip dat het jou het beste past. Kies je voor onze inmeetservice dan krijg je ook meteen onze 100% pasgarantie. Mocht er onverhoopt toch iets niet helemaal goed zijn gegaan tijdens het inmeten, dan zorgen we kosteloos voor een passende oplossing.

Kieshulp badkamer

Complete douchecabine bestellen? Kies voor GLAZZ®

Ben je op zoek naar een complete douchecabine, bestel hem dan online bij GLAZZ®. Je kiest dan ook meteen voor de beste kwaliteit en service die je van ons mag verwachten. We willen namelijk dat je helemaal tevreden bent met jouw nieuwe douchecabine.

Bij GLAZZ® bestel je jouw douchecabine rechtstreeks bij de fabrikant. Heb je speciale wensen dan gaan we graag met je in gesprek. Ook voor professioneel advies ben je bij ons aan het juiste adres. Onze adviseurs vertellen je alles over onze glas op maat oplossingen.

Gerelateerde onderwerpen