Kleine badkamer met bad en douche

Badwand Lieke

Kleine badkamer met bad en douche

Heb je een kleine badkamer, maar wil je wel graag een bad én douche hebben? Dan ben je niet de enige. Waar een douche fijn is voor dagelijks gebruik, kun je na een drukke dag in een bad even helemaal ontspannen en tot rust komen. Maar omdat de meeste badkamers van bescheiden formaat zijn, is de indeling behoorlijk puzzelen. Gelukkig is niets onmogelijk. Ook in een kleine badkamer is het mogelijk om zowel een douche als bad te plaatsen. Het kost alleen wat meer moeite en creativiteit om de juiste indeling te vinden.

Bij GLAZZ geven we je graag wat tips voor het inrichten van een kleine badkamer met een bad en douche.

Is een kleine badkamer met bad en douche wel mogelijk?

Een kleine badkamer hoeft het plaatsen van een bad en douche niet onmogelijk te maken. Je bent alleen wat langer bezig met het vinden van de juiste indeling. Daarnaast heb je natuurlijk de juiste producten nodig. Zo zijn er verschillende soorten ligbaden die je helpen om ruimte te besparen, zoals een hoekbad of een bad waarin je ook kan douchen.

Ook glasproducten helpen je om in een kleine badkamer zowel een bad als douche kwijt te kunnen. Zo bespaar je behoorlijk wat ruimte: bijvoorbeeld als je bij een inloopdouche kiest voor een glazen douchewand in plaats van een tussenmuurtje. Dan is er misschien net nog plek voor dat fijne ligbad. En kies je voor een bad waar je ook in kan douchen? Dan houd je de badkamer ruimtelijk door te kiezen voor een glazen badwand. Ook grote spiegels doen je kleine badkamer ruimtelijker aanvoelen dan die is.

Badwand LenteKies voor de maatwerkoplossingen van GLAZZ

Bij GLAZZ leveren we producten van glas op maat. Ook voor je badkamer. Voor een kleine badkamer is dat natuurlijk ideaal. Zeker als je er een bad én een douche in wilt laten plaatsen. Dan is de kans groot dat standaardmaten niet passen. Bij GLAZZ komen we daarom graag bij je langs om je glasproducten in te meten. Daarvoor hebben we onze gratis inmeetservice met 100% pasgarantie.

Onze glasproducten produceren we in onze eigen fabriek in Friesland. Daarom kunnen we snel leveren en geniet je binnen korte tijd volop van je kleine badkamer met bad en douche.

Bestel producten van glas op maat voor jouw badkamer

De glasproducten voor jouw badkamer bestel je makkelijk en snel op de website van GLAZZ. Bij ons vind je alles wat je voor je badkamer nodig hebt. Denk aan een glazen douchewand, badwanden en spiegels, maar ook wastafelbladen en deuren voor je douche. Hoe al die producten er precies uit moeten zien, bepaal je helemaal zelf.

Bestel jouw glasproducten meteen online of vraag eerst een paar offertes aan. Ook het aanvragen van onze inmeet- en montageservice doe je eenvoudig online. Wil je eerst nog wat meer informatie over onze badkamerproducten van glas? Neem dan gerust contact met ons op en laat je informeren door één van onze adviseurs. We helpen je graag!

Gerelateerde onderwerpen