Douchegordijn

Kleine badkamer inrichten

Douchegordijn

Je wilt een nieuw douchegordijn kopen. Omdat je huidige douchegordijn inmiddels wel heel vies geworden is en wassen eigenlijk geen zin meer heeft. Misschien is je douchegordijn al wel een tijdje kapot en ben je naarstig op zoek naar een nieuw gordijn.

Nadat je een nieuw douchegordijn hebt gekocht ziet je gordijn er weer schoon uit. Maar na een paar douchebeurten ontstaan de eerste vlekken alweer. Het vuil blijft ook op je nieuwe douchegordijn zichtbaar. Je kiest voor een douchegordijn omdat zo’n gordijn niet erg duur is en eenvoudig is te installeren. Je weet alleen ook wel dat als een douchegordijn eenmaal hangt, je er daarna veel werk van hebt.

Schoonmaken van je douchegordijn en badkamer

Een douchegordijn wordt snel vies en moet je vaak wassen. Ook is dit niet de meest hygiënische oplossing doordat een douchegordijn snel vochtig en vies wordt. Na je douchebeurt wil je wel goed schoon blijven en voorkomen dat er vuil, haren of zeepresten in het douchegordijn blijven zitten. Maar je zit er ook niet op te wachten om elke paar douchebeurten je douchegordijn te moeten wassen.

Laten we eerlijk wezen: het schoonmaken van je badkamer is niet het leukste klusje. Niemand staat te trappelen om de badkamer eens even goed te gaan reinigen. Maar met een douchegordijn, van bijvoorbeeld eentje van textiel, heb je er gewoon veel werk van om je badkamer schoon te maken en ook schoon te houden.

Hét alternatief voor een douchegordijn

Bij GLAZZ hebben we hét beste alternatief voor je douchegordijn. Ons alternatief is namelijk wél makkelijk schoon te maken, zorgt ervoor dat niet je hele badkamer vochtig en vuil blijft en zorgt dat de warmte in jouw doucheruimte blijft zodat je geen kou vat.

Waarom kies je niet voor een douchedeur, een douchewand of een douchewand met deur als afscheiding tussen de doucheruimte en de rest van de badkamer? We begrijpen dat de kosten voor een douchedeur of douchewand hoger liggen dan bij een douchegordijn, maar deze kosten haal je er echt wel weer uit. Denk bijvoorbeeld aan al die tijd dat het scheelt bij het schoonmaken. Door het gladde oppervlak van een douchedeur of een douchewand is deze in no-time schoon en droog.

Een ander belangrijk voordeel van een douchedeur of een douchewand is de look van je badkamer. Een douchewand of douchedeur van glas oogt natuurlijk veel mooier en luxer. Het glas zorgt ervoor dat je badkamer ook een stuk ruimtelijker wordt, waardoor je badkamer optisch groter lijkt.

Inmeten bij GLAZZ

Hebben we je al een beetje kunnen overtuigen om te kiezen voor een douchedeur en/of een douchewand? Bestel je jouw douchedeur of douchewand bij GLAZZ dan meten we jouw doucheruimte gratis in. Je weet dan in ieder geval zeker dat je jouw deur, wand of douchecabine op de juiste afmetingen bestelt.

Ben je zelf niet zo handig en wil je jouw douchedeur of wand ook laten monteren? Ook daar helpen we je uiteraard mee als je dat wilt. Kies voor de montageservice van GLAZZ zodat we een afspraak met je kunnen maken voor de montage.

Stel je eigen douchedeur helemaal samen naar eigen smaak

Elke badkamer ziet er anders uit en je wilt wel een douchedeur of een douchewand bestellen die past bij jouw badkamer. Bij GLAZZ stel je jouw product van glas zelf samen op de website. Daardoor zijn er altijd voldoende mogelijkheden die passen bij het interieur van jouw badkamer.

Onze douchedeuren en douchewanden worden niet alleen gemaakt van transparant glas. Je kiest bij ons ook voor een glazen deur of glazen wand met een kleur. Of kies je voor een douchedeur met melkglas? Dan zorg je dat anderen in de badkamer je niet zien als je staat te douchen. De matte uitstraling laat wel voldoende licht door, maar blokkeert het zicht.

Wil je dat er een adviseur met je meekijkt? Met onze jarenlange ervaring van glas op maat producten helpen we je waar je dat nodig hebt. Laat je informeren over de mogelijkheden!

Kies je voor een douchegordijn? Of toch voor hét alternatief?

Bekijk ons assortiment en ontdek waarmee we jou kunnen bedienen met glas in de badkamer.

Heb je onze expertise nodig? Dan staan we uiteraard voor je klaar. We kijken met je mee welke oplossing het beste past in jouw badkamer. Neem contact met ons op via de chat of vraag een gratis proefmonster aan om een goede indruk te krijgen van het glas dat we gebruiken voor in jouw badkamer. Hopelijk spreken we je snel!

Gerelateerde onderwerpen