Glasplaat tafel

Rond glazen tafelblad

Glasplaat tafel

Is jouw glasplaat gebroken of ben je toe aan een nieuwe glasplaat voor je tafel? Bij ons kun je zelf de glasplaat op maat samenstellen. Wij hebben voor iedere tafel een glasplaat. Van salontafel tot eettafel en van bureaublad tot tuintafel. 

Online kun je de maat invoeren en zie je direct de prijs verschijnen. Wel zo makkelijk. 

Standaard is het glas rondom geslepen en zijn de hoeken afgepunt. Dit betekent dat de glasplaat niet meer scherp is en direct op tafel kan worden geplaatst. 

 

Bekijk producten

Stel zelf je eigen glasplaat voor de tafel samen

Met een glasplaat voor op tafel kun je meer dan alleen je tafel beschermen. Je kunt je tafel, salontafel of tuintafel ook makkelijk een make-over geven. Zo hebben we bij GLAZZ bijvoorbeeld grijs, groen, bruin of blauw getint glas. Leg je een glasplaat in een van die tinten op tafel, dan heb je in een handomdraai een hele andere glazen tafel in huis staan. En door de afsteundopjes onder de glasplaat, blijft het altijd goed op je tafel liggen.

Heb je nog geen tafel? Dan kun je met een glasplaat en pallets ook zelf een tafel maken! Schilder de pallets in een kleur die past bij je interieur of de tuin, monteer er wieltjes onder en leg er een glasplaat bovenop als tafelblad. Zo creëer je je eigen unieke glazen tafel die niemand anders heeft.

Zwart, wit, of een gekleurd tafelblad

Ben je op zoek naar een zwarte of witte glasplaat voor je eettafel? Ook dan helpen wij je graag. Met een keramische verf brengen wij een kleur naar keuze aan op de onderkant van het glas. Deze kleur wordt na het harden, onderdeel van het glas. Hierdoor is de kleur Uv-bestendig en krasvast.

Glas heeft van nature een glad oppervlak. Door het vlakke oppervlak en de onderliggende kleur ontstaat er een spiegelend effect. De kleur en de spiegeling zorgen samen voor het hoogglans effect. De glasplaat krijgt door deze hoogglans kleur een blijvende luxe uitstraling. Naast de hoogglans kleuren hebben we ook een matte variant waarbij het glas minder spiegelt. De matte variant wordt gemaakt met satijnglas. Satijnglas is een glassoort met een ruw oppervlak aan de bovenzijde. Dit ruwe oppervlak zorgt ervoor dat het glas minder spiegelt. De kleur wordt aangebracht op de gladde onderzijde van het glas. Alle kleuren van GLAZZ® zijn dekkend gekleurd, krasvast, en hitte- en Uv-bestendig.

GLAZZ: De specialist voor jouw tafelblad

Bij GLAZZ maken we jouw glasplaat op maat voor een salontafel, eettafel of tuintafel. Daarvoor gebruiken we gehard veiligheidsglas, dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en maar liefst vijf keer zo sterk is als gewoon glas. Zo weet je zeker dat je glazen tafel tegen een stootje kan. Voor de glasdikte kun je kiezen tussen 6, 8, 10 en 12 mm.

De grootte van je tafel kun je zelf opmeten, waarna je de maat aan ons kunt doorgeven. Heb je liever dat iemand van GLAZZ de glasplaat voor tafel thuis bij je komt opmeten? Dat kan ook! Gebruik dan onze inmeetservice met 100% pasgarantie. Dan weet je zeker dat het precies past en het blad niet oversteekt of net iets te klein is.

Bestel jouw glasplaat voor de tafel bij GLAZZ

Ga je jouw glasplaat voor de tafel online bestellen? Kies voor de specialist in glas op maat. Van douchedeur tot windscherm en van tafelblad tot keukenachterwand. Al meer dan 100 jaar maken we bij GLAZZ alles wat je maar kunt bedenken van glas in onze eigen moderne fabriek. Onze glasproducten zijn dus allemaal made in Holland. Kies je voor GLAZZ, dan kies je altijd voor een kwaliteitsproduct en profiteer je van een korte levertijd.

Wil je meer weten over onze glazen tafelbladen of advies over het zelf samenstellen van je glazen tafel? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Gerelateerde onderwerpen