Rond glazen tafelblad

Rond glazen tafelblad

Rond glazen tafelblad

Heb jij een mooi rond tafel frame waarop een glazen tafelblad moet komen? Of ga jij je ronde glazen tafelblad vervangen? Dan helpen wij jou graag bij het samenstellen van het ronde tafelblad. 

Een ronde tafel is een echte blikvanger in je interieur. Of het nu een ronde salontafel is of een ronde eettafel, dat maakt niet uit. Een ronde eettafel is ontzettend gezellig dineren omdat je in een rondje zit en niet tegenover of recht naast elkaar. Maar als je een mooie ronde tafel in je woning hebt staan, dan wil je die natuurlijk wel goed beschermen. Want wat als je een kinderfeestje organiseert, of een diner voor familie en vrienden tijdens de feestdagen of een verjaardag? Dan is een rond tafelblad van glas een goede oplossing. 

Met een glasplaat van GLAZZ is je ronde tafel niet alleen goed beschermd. Glas is ook duurzaam en makkelijk schoon te maken, wat na een uitgebreid diner natuurlijk heel erg handig is. Kies je voor helder glas? Dan is je ronde tafel goed te zien. Zo doe je niets af aan de blikvanger in je interieur, maar bescherm je deze wel.

 

Bekijk producten

Rond tafelblad op maat

Het ronde glazen tafelblad moet natuurlijk wel precies passen en het blad moet ook altijd goed blijven liggen. Voor beide hebben we bij GLAZZ een oplossing. Zo maken we een rond tafelblad altijd op maat. Heb je een rond tafelblad van 120 cm nodig? Of een rond tafelblad van 150 cm? Het kan allemaal! De maat geef je online heel makkelijk aan ons door. En ben je niet helemaal zeker van de maat? Dan is er onze inmeetservice met 100% pasgarantie. Dan weet je zeker dat het blad past.

Om er zeker van te zijn dat het glazen tafelblad rond altijd goed blijft liggen, leveren we siliconen afsteundopjes voor aan de onderkant. Die houden de glasplaat op zijn plek en beschadigen je tafel niet. Het ronde tafelblad van glas is altijd rondom geslepen, waardoor het geen scherpe randjes heeft. Dat is wel zo veilig. Het veiligheidsglas dat we gebruiken geeft je extra zekerheid, want dat is vijf keer sterker dan gewoon glas waardoor het minder snel breekt. Voor de dikte van je ronde tafelblad kun je kiezen tussen 6, 8, 10 en 12 mm.

Specialist in maatwerk glasproducten

Bij GLAZZ maken we al meer dan 100 jaar maatwerk glasproducten. Van douchedeur tot douchecabine en van glazen deur tot een achterwand voor de keuken. We verwerken al deze producten in onze fabriek in Nederland, waar onze vakmensen alleen maar kwaliteitsproducten produceren. We werken met een landelijk netwerk van ervaren monteurs die, indien gewenst, het ronde tafelblad van graag bij je thuis komen monteren.

Ontvang je liever eerst nog persoonlijk advies voor je bestelt? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Gerelateerde onderwerpen