Industriële roomdivider

industriele-roomdivider

Industriële roomdivider

Een grote woonkamer kan heel prettig zijn. Je hebt veel ruimte, lichtinval en genoeg ruimte om je te bewegen. Maar je wilt ook rustig kunnen werken en tot rust komen zonder gestoord te kunnen worden van buitenaf. Het plaatsen van een muur kan hierbij helpen, maar dat gaat ten koste van de lichtinval en je beperkt het zicht. Een praktische oplossing, maar niet de meest sfeervolle. Een industriële roomdivider van glas is de oplossing.

Je stelt jouw nieuwe industriële roomdivider zelf samen via de website. Maak een keuze uit een van onze basismodellen en maak jouw roomdivider helemaal passend voor jouw woonkamer.

De voordelen van een industriële roomdivider

Een industriële roomdivider in jouw woonkamer of op kantoor heeft een aantal voordelen. De belangrijkste is al eerder genoemd: je deelt twee ruimtes op, maar je behoud het licht en het ruimtelijke karakter voor het glas. Je creëert een kleinere ruimte, zonder dat het ook direct klein oogt. Bij GLAZZ kies je een industriële roomdivider die helemaal past bij jouw interieur, bijvoorbeeld als je een industriële woonstijl hebt. Zo ben je verzekerd van de juiste roomdivider die bij je interieur past.

Wil je jouw roomdivider nog even een tikkeltje stoerder en robuuster maken? Dan kom je al snel uit op een roomdivider met industriële look. Deze look wordt gecreëerd door de zwarte keramische verf kaders rondom het glas. De kaders worden op het glas geprint, waardoor de deur niet zo zwaar is als een stalen deur. Het glas is daarnaast kras- en uv-bestendig, dus je hoeft je geen zorgen te maken over de kwaliteit van het glas en de kaders.

Een industriële roomdivider van glas op maat kopen?

Bestel je jouw industriële roomdivider via onze website, dan profiteer je van de vele extra’s. We leveren niet alleen jouw roomdivider op maat, we zorgen ook dat deze snel bij jou thuis wordt bezorgd. Je bestelt direct bij de fabrikant, nadat je jouw bestelling hebt geplaatst gaan we aan de slag met de productie van jouw nieuwe, industriële roomdivider.

Via onze website kies je uit een basismodel en bieden we de mogelijkheid om jouw roomdivider helemaal naar eigen wens samen te stellen. Kies zelf onder andere de afmetingen, de glassoort en de bevestiging. Heb je ons advies nodig? Of wil je dat een specialist met je meekijkt en je adviseert? Neem dan direct contact met ons op.

Gerelateerde onderwerpen