Glazen kuchschermen

Op zoek naar een preventieoplossing tegen het coronavirus voor op kantoor, aan de balie of in het onderwijs of de horeca? Maak gebruik van kuchschermen van GLAZZ Ideaal voor op de werkplek, aan de balie, op een bureau of op tafels van leerlingen. De preventieschermen van glas zijn veilig, hebben een mooie uitstraling en worden op maat gemaakt. Voor de bevestiging van de schermen kies je uit hout of staal (gelakt of RVS ). Kies je voor de gelakte stalen bevestiging dan heb je de keuze uit wit, lichtgrijs, zwart of zilver. Zo kan je het scherm aanpassen aan jouw interieur.

Een kuchscherm van GLAZZ is een veilige, snel te leveren oplossing om verspreiding van COVID-19 zoveel mogelijk te verminderen. Wil jij ook je medewerkers, gasten, leerkrachten en de kinderen op school zo goed mogelijk beschermen? Bestel dan nu, over 3-5 werkdagen zijn de schermen geleverd.

Download hier informatie over kuchschermen in het kort:

PDF Kuchschermen onderwijs of PDF Kuchschermen zakelijk

Wat is een kuchscherm van glas?

Een kuchscherm van glas is een preventiescherm - gemaakt van veiligheidsglas - dat helpt om verspreiding van het coronavirus te verminderen. Een hoogwaardig scherm van 4 of 6 mm glas dat ook gebruikt in bushokjes, openbare ruimtes en bijvoorbeeld in winkels. Het glas is veilig; het is rondom geslepen en de hoeken zijn afgerond. De glazen schermen zijn 100% recyclebaar en in diverse maten en opstellingen leverbaar. De levertijd is kort; de kuchschermen worden in eigen fabriek geproduceerd en er is ruimschoots glas op voorraad. Je kan kiezen uit een trend en premium versie met bijbehorende bevestiging.

-kuchscherm bali

 

Glas ideaal als kuchscherm voor langere tijd

Glas is een hoogwaardig product geschikt voor intensief gebruik. Ideaal nu blijkt dat de schermen voor langere periode gebruikt gaan worden. Kuchschermen van glas hebben een kwalitatieve uitstraling en een blijvend transparant zicht. Met kuchschermen van glas kies je voor een veilige en duurzame oplossing voor ‘het nieuwe normaal’. Glas is 100% recyclebaar zodat de schermen ook na de ‘anderhalve meter samenleving’ een andere bestemming kunnen krijgen.

Sterk, veilig en transparant zicht

Kuchschermen kunnen op verschillende manieren bevestigd worden; je kan kiezen uit een tafelvoet, een tafelklem en een tafelschroef van aluminium. Ook is een tafelvoet van hout mogelijk. Deze wordt bevestigd met dubbelzijdig tape of klemmen. De schermen verschuiven niet en vallen niet om als iemand er tegenaan stoot. De kuchschermen van zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas. Mocht het glas onverhoopt toch breken, dan valt het uiteen in kleine onscherpe brokjes. Schermen van glas worden dan ook veilig gebruikt worden in diverse situaties. Doordat de schermen op de hoeken van de tafel worden geplaatst, wordt de maximale ruimte benut. Daarnaast is glas perfect om een hele dag doorheen te kijken en is het een duurzame oplossing, die wanneer het nodig is, nog tijden gebruikt kan worden.