Spatschermen

Spatschermen

Spatschermen

Ben je op zoek naar een spatscherm voor in de keuken, kantoor of in de badkamer? Dan ben je bij GLAZZ op de juiste plek. De glazen spatschermen worden op maat gemaakt en zijn eenvoudig te bevestigen. De spatschermen zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas. Dit betekent dat je kiest voor een oplossing die duurzaam, hygiënisch, sterk en eenvoudig schoon te maken is. Daarnaast is glas super strak en tijdloos. Kies hieronder de toepassing van het spatscherm. 

 

Bekijk producten

Dé spatscherm voor jouw keuken

GLAZZ is gespecialiseerd in het maken van allerhande producten van gehard veiligheidsglas. En waar komt dit materiaal nou beter tot zijn recht dan in een keuken? In een keuken wil je hygiënisch kunnen werken, dus hij moet goed schoon te houden zijn. Bovendien is gehard glas UV- en hittebestendig en ziet het er geweldig uit. Een spatscherm van glas in de keuken is dus een geweldig idee.

Omdat we dé glasspecialist van Nederland zijn, kunnen we heel veel verschillende soorten spatschermen maken. Sterker nog, we maken jouw spatscherm op maat! Jij maakt een keuze uit de verschillende modellen, geeft ons de juiste maten door en stylet hem zoals je wilt. Dat gaat er dus geweldig uitzien, want spatscherm achter het fornuis of kookplaat ziet er precies zo uit als je dat wilt.

Spatscherm in de badkamer

Een spatscherm in de badkamer is handig en zorgt ervoor dat de badkamer minder snel nat wordt. Denk eens aan een spatscherm bij de douche zodat je een inloopdouche creëert. Of een spatscherm tot aan het plafond. Het is allemaal mogelijk. Ook wordt een spatscherm gebruikt als badwand. Zo blijft de vloer droog wanneer je je aan het afspoelen bent in het bad. Een spatwand is dus belangrijk en draagt ook zeker bij aan de uitstraling van de badkamer. Glas is een duurzame oplossing die veilig, hygiënisch en eenvoudig schoon te maken is.

Kuchscherm of spatscherm?

Je ziet de spatschermen of kuchschermen regelmatig van plexiglas. Toch is er een duidelijk verschil met een spatscherm van glas. Wanneer je kiest voor Glas? Dan kies je voor een sterke en duurzame oplossing. Het glas waar we mee werken is gehard veiligheidsglas. Dit betekent dat het 5-6 keer sterker is dan ongehard glas. Het glas blijft mooi helder van kleur en is eenvoudig schoon te maken. Door een keuze te maken uit de verschillende bevestigingsmethodes zijn spatschermen goed te bevestigen aan een bureau of tafel.

Schoonmaken van een spatscherm

Dat een spatscherm in de  van glas mooi is, ben je ongetwijfeld met ons eens. En je kunt je vast ook wel voorstellen dat het super makkelijk schoonmaken is, zo’n spatscherm van glas. Een beetje Glassex doet al wonderen. Dat zijn bovendien niet de enige voordelen van een glazen wand van GLAZZ®. Je profiteert ook van: de snelle levering, de vele mogelijkheden en goede service.

Op maat gemaakt in onze fabriek

Je kunt online precies zien wat we allemaal kunnen maken van glas. Maar je bepaalt zelf de maat. Ook bestellen doe je eenvoudig op onze website. Met een paar klikken geef je je voorkeuren op en zorgen we ervoor dat we de glasplaat op maat voor je maken. Wil je meer weten over GLAZZ en/of onze producten? Neem dan contact met ons op! Bel ons op 085 888 4114 of stuur een e-mail naar info@glazz.nl.