Omschrijving

Glazen schuifdeur Olaf wordt compleet geleverd met een elegant railsysteem van aluminium. De schuifdeur hangt aan een aluminium rail en wordt weggewerkt achter een nette aluminium kap (de rail is 45mm breed en zonder afdekkap 35mm). Schuifdeur Olaf kan uitgevoerd worden met een soft close systeem. Dit systeem zorgt er voor dat uw deur gecontroleerd sluit, functioneel en veilig!

Standaard wordt de glazen schuifdeur Olaf geleverd zonder greep. In het glas is een ronde 60mm sparing aangebracht. Deze sparing is geslepen zodat u zich niet kunt snijden aan het glas. Wel zo veilig! Wilt u toch liever een greep op de deur, dan hebben wij keuze uit een ronde komgreep (steekt 8 mm uit) of een rvs T-greep. De T-greep wordt op 100 mm vanuit de rand van het glas bevestigd. Doordat de dubbele T-greep uitsteekt is het niet mogelijk om de glazen deur volledig voor de muur weg te schuiven. De T-grepen hebben een lengte van 400 mm of 600 mm.

Productinformatie glazen schuifdeur Olaf:

Glazz helpt u graag:

Inmeten

Zekerheid en gemak dat krijgt u als u kiest voor het inmeten door Glazz. We beschikken over een netwerk van geschoolde inmeters en monteurs in de Benelux welke bij u op locatie de situatie beoordelen en inmeten. Naast het gemak krijgt u van ons de garantie dat uw schuifdeur Olaf perfect past! Is er ergens toch een kink in de kabel dan is dit onze verantwoordelijkheid en leveren wij kosteloos een nieuwe schuifdeur Olaf. 

Bij uw bestelling kiest u voor de optie inmeten via Glazz. De inmeter maakt dan binnen twee werkdagen een afspraak met u en zorgt er voor dat de juiste afmetingen worden doorgegeven aan Glazz. Wij zullen op basis van de inmeet gegevens een vrijblijvende offerte voor u maken.

  • 100% pasgarantie
  • Inmeet kosten retour bij een orderwaarde boven de € 250,-
  • Zekerheid en gemak
  • Nederland, Belgie en Luxemburg
  • Ervaren glas inmeters en monteurs
  • Binnen twee werkdagen een afspraak ingepland

Alleen het inmeten bestellen

Voor het inmeten en het beoordelen van de situatie kan ook eerst alleen het inmeten worden besteld. Voor het inmeten op locatie wordt € 95,00 gerekend, dit tarief is inclusief btw, voorrijkosten en pasgarantie. Bestelt u binnen 3 maanden na het inmeten voor tenminste € 250,00 dan betalen wij u de kosten voor het inmeten terug. Na het inmeten krijgt u van ons een vrijblijvende offerte. Inmeten bestellen

Zelf inmeten

Het inmeten is niet extreem moeilijk, hooguit een secuur klusje. Wilt u graag zelf inmeten? Geen probleem, per product hebben we instructies beschikbaar waar u op moet letten. Toch nog vragen? Dan heeft u altijd nog onze helpdesk achter de hand.

  • Inmeet instructie
  • Telefonische helpdesk
  • 4 Gratis glas proefmonsters (verzendkosten € 6,95)
  • Onze montagevideo’s

 

Inmeetinstructie schuifdeur Olaf - plafondmontage
Inmeetinstructie schuifdeur Olaf - wandmontage

 

Levering

Binnen 2 á 3 werkdagen nemen wij contact met u op om de aflevering van uw bestelling af stemmen. Een dag voor de levering ontvangt u per e-mail een bericht met het verwachte tijdvak van levering of een track & trace code waarmee u uw bestelling zelf kunt volgen.

Aanvullend transport mogelijk

De levering van uw bestelling is standaard tot achter de eerste drempel van uw woning. Aanvullend transport zoals naar boven tillen of takelen kan optioneel worden aangevraagd bij Glazz.

Kwalitatief transport binnen de Benelux

We werken alleen met vervoerders die kwetsbare materialen goed en probleemloos kunnen bezorgen. Ons logistieke netwerk beslaat Nederland (incl de waddeneilanden) ook België en Luxemburg. Levering buiten de Benelux is mogelijk op aanvraag.

Monteren

Met zijn tweeën kunt u de glazen schuifdeur Olaf met behulp van de gedetailleerde montagehandleiding eenvoudig zelf monteren. Ziet u het niet zitten om de schuifdeur zelf te plaatsen? Maak u niet langer druk en bestel er gelijk een Vakman bij. Onze Vakmannen zitten verspreid over het hele land en plaatsen de deur graag voor u. Voor € 245,00 per deur wordt de deur op iedere locatie in Nederland voor u gemonteerd.

Kwaliteit

Glazz ontzorgt 

Al onze producten worden op maat geproduceerd in onze eigen fabriek. Door onze kennis, ervaring en een netwerk van ervaren inmeters en monteurs verzorgen wij kwaliteitsproducten door de hele Benelux. Kortom een complete en unieke aanpak. 

Compromisloze Service 

Kiest u voor de inmeetservice dan garandeert Glazz een passend product. Mocht het toch niet passen dan regelt Glazz een vervangend product. Dat is onze compromisloze service. Voor monteren door onze monteur geldt een garantie van een jaar op de montage. 

Glas uit eigen fabriek 

Glazz.nl is onderdeel van Steinfort glas, de grootste vlakglasbewerker van Nederland en is daarom nauw betrokken bij de productie van uw glasbestelling. Door de kennis binnen Steinfort en Glazz te bundelen adviseren wij onze klanten over de mogelijkheden en onmogelijkheden op het gebied van glasproducten. 

Kwaliteitsnormering 

Voor het bewerken van vlakglas zijn normen vastgesteld om de kwaliteit te waarborgen en te boordelen volgens een vaste systematiek. Al het glas geleverd door Glazz.nl B.V. wordt geproduceerd volgens de NEN-EN 12150 en NEN-EN-ISO 12543. Dit zijn de normen voor thermisch gehard natronkalkveiligheidsglas, gelaagd glas en gelaagd veiligheidsglas. Op basis van deze normen voldoet het glas aan de CE-markering. 

Glazz Academy 

Glazz.nl heeft monteurs door het hele land die uw product graag voor u plaatsen. Om ervoor te zorgen dat het inmeten en monteren goed gebeurt verzorgen wij regelmatige productgerichte trainingen. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat het volledige traject van bestelling tot plaatsing tot in de puntjes is verzorgd.


Prijs berekenen | Glazen schuifdeur op maat | Olaf

Selecteer hieronder de gewenste opties: Beoordeling:

Afmeting schuifdeur Olaf

Schuifrichting Olaf

Glassoort

Greep schuifdeur

Softclose

Zandstraalpatroon deur

Inmeten en monteren

€ 469,00 € 394,00
Snelle levering binnen de Benelux
Levertijd: 10-12 werkdagen
Nu tijdelijk gratis verzending
Dedicated en verzekerd transport
Deze maand: Gratis inmeten bij een besteding van minimaal €250,-

Onze prijzen zijn inclusief 21% btw Betaallogo-new

chuifdeur hangt aan een aluminium rail en wordt weggewerkt achter een nette aluminium kap (de rail is 45mm breed en zonder afdekkap 35mm). Schuifdeur Olaf kan uitgevoerd worden met een soft close systeem. Dit systeem zorgt er voor dat uw deur gecontroleerd sluit, functioneel en veilig!

Standaard wordt de glazen schuifdeur Olaf geleverd zonder greep. In het glas is een ronde 60mm sparing aangebracht. Deze sparing is geslepen zodat u zich niet kunt snijden aan het glas. Wel zo veilig! Wilt u toch liever een greep op de deur, dan hebben wij keuze uit een ronde komgreep (steekt 8 mm uit) of een rvs T-greep. De T-greep wordt op 100 mm vanuit de rand van het glas bevestigd. Doordat de dubbele T-greep uitsteekt is het niet mogelijk om de glazen deur volledig voor de muur weg te schuiven. De T-grepen hebben een lengte van 400 mm of 600 mm.

Productinformatie glazen schuifdeur Olaf:

Glazz helpt u graag:

">