Douchecabine kopen

Douchecabine kopen

Douchecabine kopen

Een nieuwe douchecabine kopen? Kies voor de kwaliteit en de service van GLAZZ. We hebben ons gehele assortiment met douchecabines voor je op onze webshop gezet. Bekijk het aanbod en kies voor de douchecabine die het beste bij jou en je badkamer past.

Je droombadkamer begint bij GLAZZ!

 

Bekijk producten

Direct van de fabrikant en op maat gemaakt

Koop je jouw douchecabine op maat bij ons? Dan koop je een unieke douchecabine rechtstreeks van de fabrikant. Je hebt direct contact met de makers van je nieuwe douchecabine. Heb je bijvoorbeeld speciale wensen? Of vragen over de mogelijkheden of het gebruik ervan? Wij hebben alle antwoorden voor je.

En omdat je direct bij ons bestelt, kunnen we je douchecabine heel snel leveren. Onze douchecabines zijn ook nog eens scherp geprijsd. Je betaalt nooit onnodig veel voor je mooie douchecabine. Kies niet alleen voor de kwaliteit die we je leveren, maar maak ons direct gebruik van onze goede service. We staan graag voor je klaar!

Douchecabine laten plaatsen met onze montageservice

Het plaatsen van een douchecabine is een ingewikkelde klus. Dat begrijpen we maar al te goed. Daarom kun je jouw douchecabine laten plaatsen door één van onze monteurs. Besluit je om je douchecabine bij ons te kopen? Maak dan gebruik van onze montageservice.

Omdat veel van onze klanten het moeilijk vinden om de douchecabine zelf te monteren, hebben we deze service in het leven geroepen. Lijkt je dit ook lastig? Dan is de montageservice er ook voor jou. Een douchecabine laten plaatsen is dan een verstandige keuze. Voor het volledige ontzorgen bij het bestellen, leveren en plaatsen van je douchecabine zijn we er voor je. Het enige wat jij nog hoeft te doen is er gebruik van te maken. Heerlijk toch?

Een douchecabine kopen en laten plaatsen?

Wil je een nieuwe douchecabine kopen en laten plaatsen? Kies dan voor GLAZZ. Bekijk ons ruime aanbod met douchecabines in de webshop en bereken direct de prijs online. Naast de douchecabines hebben wij ook een ruim assortiment douchedeuren en douchewanden op maat.

Wil je gebruik maken van onze gratis inmeetservice? Dan maken we graag een afspraak met je. Zo ben je er zeker van dat je jouw douchecabine met de juiste afmetingen besteld.

Uiteraard staan we bij vragen ook voor je klaar. Stel je vragen via onze chat of neem via ons formulier contact met ons op. We kijken graag samen met je hoe we je het beste kunnen bedienen.

Gerelateerde onderwerpen