Glazen tochtportaal

Glazen tochtportaal

Glazen tochtportaal

Je herkent het vast wel: je bent in een grote ruimte aan het werk en tijdens het openen van de deur komt er steeds een koude lucht naar binnen. Het voelt onaangenaam en het maakt de ruimte waar je bent steeds weer een stuk frisser. Een glazen tochportaal van GLAZZ is de perfecte oplossing voor een ruimte met doorloop. Welke voordelen hebben tochtportalen? En waarom is een tochtportaal ideaal voor jou? We nemen je graag mee in de mogelijkheden.

Bekijk ons assortiment met tochtportalen en stel je eigen portaal zelf samen. Je berekent meteen de prijs online.

 

Bekijk producten

Kies voor een tochtportaal op maat gemaakt

Een tochtportaal kun je bestellen in allerlei soorten en maten. Nog niet zolang geleden zag je ze alleen nog maar in jaren 30 woningen. Tegenwoordig worden deze portalen ook geplaatst in nieuwere woningen, openbare gebouwen en bedrijfspanden.

De tochtportalen van GLAZZ worden uitsluitend gemaakt van glas op maat. Je kunt kiezen uit een tochtportaal van blank, helder glas. Maar we maken ook tochtportalen met een stalen look. We printen de zwarte kaders rondom het portaal waardoor je er een industrieel karakter aan meegeeft.

Een tochtsluis van glas

Bij GLAZZ produceren we naast tochtportalen ook tochtsluizen en zie je vaak terug in gebouwen. Een tochtsluis is een lange gang met aan beide kanten van de gang een deur. De ene deur gaat pas open zodra de andere gesloten is.

Ook voor een tochtportaal van glas is GLAZZ jouw partij. Laat ons je adviseren in de mogelijkheden die we je kunnen bieden. Kies je voor tochtsluis van gehard veiligheidsglas, dan kies je voor glas van hoge kwaliteit.

Voordelen tochtportaal

Een tochtportaal of tochtsluis is tegenwoordig zo populair door de vele voordelen. Tijdens het openen van een deur gaat er veel kostbare energie verloren. Een tochtportaal is in dit geval een duurzame oplossing en bespaart onnodige energiekosten.

Naast dat een tochtportaal energiebesparend is, ziet het er ook nog eens heel fraai uit. Tegenwoordig zijn er prachtige tochtportalen te koop van glas. Een glazen tochtportaal geeft een ruimtelijk gevoel doordat er veel licht naar binnen komt. Het glas zorgt er bovendien ook voor dat je het ruimtelijke karakter behoudt.

De meeste glazen tochtportalen worden gecombineerd met een stalen frame. Deze stijlvolle combinatie zorgt voor een mooie overgang in jouw interieur.

Een glazen tochtportaal op maat bestellen?

Ben je op zoek naar een glazen tochtportaal op maat? Laat ons je adviseren in de mogelijkheden en ontdek welke opties het beste passen bij jouw situatie. Ben je niet helemaal zeker van de juiste afmetingen? Kies dan voor onze gratis inmeetservice met 100% pasgarantie. Wil je dat we jouw tochtportaal van glas monteren? Ook dan zijn we er voor jou met onze montageservice. Kies voor de beste kwaliteit, de beste service tegen een scherpe prijs!

Gerelateerde onderwerpen