Achterwand keuken

keuken-achterwand

Achterwand keuken

Ben je op zoek naar een nieuwe achterwand voor de keuken? Bekijk ons ruime assortiment en ontdek welke glazen achterwand het beste past bij jouw keuken. Kies uit één van de basismodellen en stel daarna jouw eigen keuken achterwand samen met onze handige configurator.

Heb je dé perfecte glazen achterwand gevonden? Bereken dan direct de prijs en je weet hoeveel de achterwand in jouw keuken gaat kosten.

Dé belangrijkste voordelen van een glazen keuken achterwand

Een keuken achterwand van glas heeft veel voordelen, maar in dit artikel nemen we de belangrijkste voordelen van zo’n wand graag nog even door.

 1. Bescherm jouw achterwand met een glasplaat in de keuken

  Het belangrijkste van een achterwand is toch wel dat het jouw keuken mooi houdt. Bescherm de muur achter de keuken met een prachtige keukenwand of glasplaat. Voorkom dus dat er van die vieze spetters, vuil of etensresten op jouw hagelwitte muur terecht komt.

  Sta je regelmatig in de keuken voor het bereiden van een maaltijd, dan weet je uit ervaring wel hoe makkelijk de vlekken op de muur terecht komen. Dat is niet erg hygiënisch en ook het schoonmaken ervan is niet eenvoudig. Met een achterwand van glas in de keuken is dit voor eens en voor altijd verleden tijd.

 2. Makkelijk te onderhouden en schoon te maken

  Een glazen achterwand is makkelijk schoon te droog te maken door het gladde oppervlak. We kunnen het ons niet voorstellen dat je dat geen groot voordeel vindt. Het schoonmaken van de keuken na het bereiden van een maaltijd is echt geen leuke klus. Een glazen achterwand krijg je eenvoudig schoon en bespaart uiteindelijk veel tijd bij het schoonmaken van de gehele keuken.

 3. Maak de keuken mooier met een passende achterwand

  Behalve dat zo’n achterwand natuurlijk erg functioneel en praktisch is, zijn de achterwanden in ons assortiment ook oogverblindend. Je kiest zelf uit één van de basismodellen en stelt daarna zelf een eigen keukenwand zelf samen. Zo’n achterwand is erg bepalend voor het aanzicht van de keuken, dus stel er eentje samen die past bij het interieur van jouw keuken.

  Kies zelf onder andere de glassoort, de bevestiging en de sparing van de wand. Doordat je bij ons de mogelijkheid krijgt om jouw eigen achterwand samen te stellen is er altijd een passende oplossing voor in de keuken.

 4. Een achterwand op maat laten maken

  Laat jouw achterwand of glasplaat volledig op maat maken. Kies zelf de afmetingen of laat ons de inmeting voor jou verzorgen. Omdat we uitsluitend maatwerk leveren snijden we het glas voor jouw wand altijd op maat.

  Weet je niet precies op welke afmetingen je jouw achterwand moet bestellen? Kies dan voor onze inmeetservice met 100% pasgarantie, maar daarover later meer.

Dit is waarom je kiest voor een keuken achterwand van glas

Ben je vaak lekker in de keuken aan het kokkerellen? Wil je niet elke keer hoeven op te passen dat er vieze vetspetters of etensresten op de muur terecht komen? Kies dan in tegenstelling tot keukentegels voor een modernere oplossing: glazen achterwand. Je hebt er jarenlang veel plezier van en je kunt lekker op het gemak jouw favoriete maaltijden bereiden.

Ben je geen liefhebber van koken, maar heeft jouw keuken een prominente plek in jouw woning. Ook in dat geval kies je voor een betoverende achterwand voor de keuken.

Ook als je niet de hele achterwand van glas wilt hebben, gaan we je helpen aan een mooie oplossing. Bijvoorbeeld als je kiest voor een glasplaat achter het fornuis. Je kiest dan bij GLAZZ® voor een spatscherm of spatwandvoor jouw keuken.

De kosten van een keuken achterwand bij GLAZZ®

Je weet inmiddels waarom een glazen keuken achterwand een must have is voor elke keuken, maar je wilt natuurlijk ook weten wat zo’n keukenwand moet gaan kosten. Bij GLAZZ® verkopen we al een mooie glazen achterwand vanaf 90 euro.

De prijs die je uiteindelijk betaalt voor de achterwand is afhankelijk van de opties. Tijdens het samenstellen van de glazen keuken achterwand of glasplaat wordt de prijs realtime berekend. Kies je ook voor onze montageservice? Hou er dan rekening mee dat hier ook kosten voor in rekening worden gebracht.

Bij het inmeten betaal je vooraf 95 euro. Dit bedrag wordt als korting berekend op de uiteindelijke offerte bij een aankoop vanaf 250 euro.

GLAZZ®: Dé expert met glas op maat

Bij GLAZZ® bestel je veel meer dan alleen het glas voor in een keuken. In ons assortiment vind je onder andere producten van glas op maat voor de badkamer, de woonkamer, voor buiten en op kantoor. Denk eens aan een glazen douchecabine op maat voor in jouw badkamer, of zo’n hypermoderne scheidingswand of schuifwand tussen de woonkamer en de keuken.

Alle producten in ons assortiment, op alle spiegels na, worden gemaakt van gehard veiligheidsglas. Deze glassoort is maar liefst vijf keer sterker dan normaal glas. Je bent daardoor verzekert van de beste kwaliteit glasproducten.

We maken jouw achterwand voor de keuken in onze eigen fabriek op Nederlandse bodem waardoor jouw glasplaat in Nederland wordt gemaakt. Daardoor hoef je ook niet eindeloos te wachten totdat jouw achterwand gratis wordt thuis bezorgd. Kies zelf wanneer je jouw product willen laten leveren of monteren, zodat je zeker weet dat het jou ook in de agenda past.

We zijn inmiddels al meer dan 100 jaar ervaren met het produceren en leveren van producten van glas op maat. We hebben daardoor niet alleen veel kennis van het produceren en leveren en levering van glas, we weten ook veel over glas. Dat is natuurlijk superhandig als je bijvoorbeeld wilt dat één van onze professionals of adviseurs even mee moet kijken.

Professioneel en deskundig advies nodig? Of vragen over één van onze producten? Dan staan de adviseurs van GLAZZ® jou maar al te graag te woord. Maak gebruik van de ruime kennis die we in al die jaren hebben opgedaan!

keukenwand glas
glazen keuken achterwand met led

Maak het jezelf makkelijk: kies voor onze extra service

GLAZZ® is veel meer dan alleen die fabrikant die jouw glas op maat oplossingen produceert en levert. We hebben inmiddels zoveel ervaring opgedaan dat we precies weten wat je van ons nodig hebt. Maak het jezelf helemaal makkelijk en kies voor de extra service die we jou kunnen aanbieden.

 1. Inmeten met 100% pasgarantie

  Het doorgeven van de juiste afmetingen is natuurlijk erg belangrijk. Voorkom dat je jouw wand bestelt met de verkeerde afmetingen waardoor jouw achterwand niet past in de keuken. Met onze gratis inmeetservice zorg je dat dat niet gebeurd.

  Onze monteur maakt met een afspraak komt langs voor de inmeting. Bij onze inmeetservice krijg je trouwens een 100% pasgarantie. Verzeker jezelf ervan dat jouw nieuwe glazen wand in de keuken de juiste afmetingen heeft.

  Mocht er onverhoopt toch iets niet helemaal goed gaan na een inmeting, waardoor de achterwand die geleverd wordt alsnog niet past, dan regelt GLAZZ® meteen en kosteloos een nieuwe glazen achterwand.

 2. Het monteren van een nieuwe keukenwand

  Bij alle producten via we leveren zit een uitgebreide handleiding zodat je zelf jouw product kan monteren. Maar we begrijpen het ook heel goed als je de montage liever wilt uitbesteden. Wil je jouw achterwand van glas in de keuken laten monteren door één van onze monteurs? Kies dan bij de bestelling voor onze montageservice. Ook dan maakt één van onze monteurs een afspraak voor de montage van jouw glazen achterwand in de keuken.

 3. Bestel gratis proefmonsters

  Eerst rustig kunnen bekijken hoe het glas van jouw nieuwe achterwand eruit ziet. Bestel dan een gratis proefmonster via de website. We zorgen dan dat jouw proefmonsters binnen een paar dagen gratis thuis worden thuis bezorgd.

  Krijg een goed beeld van het glas dat we gebruiken bij je nieuwe keuken achterwand. Twijfel je bijvoorbeeld nog tussen twee of drie soorten glas? Bestel dan van elke glassoort een proefmonster. Bestel tot maar liefst vier proefmonsters per bestelling.

collectieboek keuken

Nieuwe achterwand keuken bestellen?

Een nieuwe keuken achterwand of een mooie glasplaat voor achter het fornuis in de keuken bestellen? Dat doe je eenvoudig online bij GLAZZ®. Kies voor hoogwaardige kwaliteitsproducten van glas en maak gebruik van onze expertise en onze uitgebreide service.

Maak de keuken mooier met een glazen achterwand uit ons assortiment. Stel jouw achterwand samen met onze configurator en zorg dat je een achterwand bestelt die helemaal past bij jouw bestaande keuken. Bekijk tijdens het samenstellen al wat de achterwand voor moet gaat kosten.

Heb je vragen? Of kun je wel wat hulp gebruiken bij het kiezen van de juiste keukenwand? Neem dan eens contact met ons op en laat je informeren door onze professionals met jarenlange kennis en ervaring met glas op maat. Heb je al eens rondgekeken in ons assortiment? Bekijk de onze keuken achterwanden en ontdek welke achterwand het beste past bij het interieur van de keuken.

Veelgestelde vragen

Glazen keukenachterwand


Gerelateerde onderwerpen