Achterwand keuken

huizedop-keukenachterwand-antraciet

Achterwand keuken

Ben je op zoek naar een nieuwe achterwand voor je keuken? Bekijk onze collectie en ontdek welke glazen keuken achterwand het beste past bij jouw keuken. 

Tip: stel je eigen keuken achterwand samen met onze handige configurator en je weet direct de prijs! 

De vier belangrijkste voordelen van een glazen keuken achterwand

 1. Extra bescherming

  Een glazen achterwand is niet alleen mooi, maar beschermt ook de keukenmuur. 

 2. Gemakkelijk in onderhoud

  Bij een glazen achterwand heb je geen voegen of randen en is de gladde wand gemakkelijk schoon te houden. 

 3. Een passend geheel

  Je kunt je eigen achterwand samenstellen. Een achterwand in de door jouw gekozen glassoort en kleur. Zo past de achterwand perfect bij de rest van de keuken.

 4. Maatwerk

  Laat jouw achterwand of glasplaat volledig op maat maken. Bepaal zelf de afmetingen of laat de achterwand gratis inmeten door onze monteur.


Gratis inspiratiemagazine


De prijs van een keuken achterwand bij GLAZZ

Je weet inmiddels waarom een glazen keuken achterwand een must have is voor elke keuken, maar je wilt natuurlijk ook weten wat zo’n keukenachterwand gaat kosten. Je kunt al een mooie glazen achterwand kopen vanaf 90 euro. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van de door jouw gekozen opties. Gebruik je onze configurator, dan kun je tijdens het samenstellen van de achterwand de realtime prijs zien. 

Waarom kiezen voor GLAZZ?

Bij GLAZZ bestel je veel meer dan alleen keukenglas. In onze collectie vind je ook glas op maat voor de badkamer, de woonkamer, voor buiten of voor op kantoor. Denk maar eens aan een glazen douchecabine op maat of een industriële schuifwandBijna alle producten in onze collectie worden gemaakt van gehard veiligheidsglas. Veiligheidsglas is maar liefst vijf keer sterker dan normaal glas. Je bent daardoor verzekerd van top kwaliteit glas. Al het glas wordt in onze eigen fabriek in Franeker geproduceerd. Hierdoor kunnen we korte levertijden hanteren. En je kiest zelf wanneer we je product afleveren of monteren. We zijn al meer dan 100 jaar ervaren in het bewerken van glas en hierdoor hebben we veel kennis in huis.  

keukenachterwand-grijs

Ga voor zekerheid en kies voor onze gratis inmeetservice

 • Inmeten met 100% pasgarantie
 • Monteurs in heel Nederland
 • Binnen 3 werkdagen belt onze monteur voor een afspraak
 • Ontvang vrijblijvend een offerte op maat

Gerelateerde onderwerpen