Keukenachterwanden

Keukenachterwanden

Keukenachterwanden

Een keuken achterwand is onmisbaar om de wand van je keuken mooi en netjes te houden. Ga maar na: hoe vaak spettert er wel niet iets uit de pan als je staat te koken of zet je net iets te hard de kraan aan waardoor er een waterballet ontstaat? Als dat allemaal tegen je muren komt, zien ze er al snel vies uit en misschien beschadigen ze zelfs wel. Een keuken achterwand van glas is dan ook een perfecte oplossing.

Kies jij ook voor glas voor je keuken wand? Bekijk ons assortiment en bereken direct de prijs online.

Bescherm je muren met een keuken achterwand

Als jouw fornuis tegen de muur staat, is een spatwand in je keuken eigenlijk een musthave. Je kunt je ongetwijfeld wel een keer herinneren dat opspattend vet alle kanten op vloog en je weet wellicht ook nog wel dat die pastasaus nét iets te hard borrelde, waardoor de rode spatten in het rond vlogen. Dat wil je echt niet op je muren hebben!

Daarom is een keuken achterwand ook zo fijn. Het beschermt je muren tegen vuil en viezigheid, en je kunt een dergelijke glaswand heel makkelijk en snel schoonmaken. Wel zo hygiënisch in je keuken! En oh ja, wat ook niet onbelangrijk is: een achterwand in je keuken van glas ziet er natuurlijk ook heel mooi uit.

De achterwand voor in je keuken

Natuurlijk is een keuken achterwand niet alleen geschikt voor achter het fornuis. Ook bij de wasbak wil je je muren tegen (vies) water beschermen en het is misschien wel het allermooist om de achterwand in je keuken helemaal van glas te maken. Lekker praktisch ook met schoonmaken! 

Omdat iedere keuken natuurlijk weer anders is en jij ook zo je eigen voorkeuren hebt, maken wij bij GLAZZ® jouw keuken achterwand op maat. Wij kunnen zo’n keukenwand tot vier meter lengte maken. En daarbij houden we ook rekening met uitsparingen voor stopcontacten en keukenkastjes. Laat je je glasplaat voor in je keuken inmeten door een van onze vakmensen? Dan ontvang je hierop een 100% pasgarantie.

achterwand keuken
achterwand keuken

Gehard veiligheidsglas: veilig in de keuken

Uiteraard gebruiken we bij GLAZZ® geen ‘gewoon’ glas. Onze keuken achterwanden maken we van gehard veiligheidsglas. Dit is UV- en hittebestendig, krasvast en eenvoudig schoon te maken. We bieden je ook de mogelijkheid om te kiezen voor een gekleurde achterwand voor in de keuken.

Bekijk onze online showroom en ontdek ons aanbod met keukenwanden. Stel vervolgens jouw eigen achterwand op maat samen. We luisteren natuurlijk graag naar jouw wensen. En heb je een vraag over onze een van onze keuken achterwanden? Of over één van onze andere producten van glas? Neem dan eens contact met ons op!

Veelgestelde vragen

Glazen keukenachterwand


Gerelateerde onderwerpen