Scheidingswand met glazen deur

Wandenbouw (1)

Scheidingswand met glazen deur

Heb je een grote open woonruimte en wil je die graag wat knusser maken? Dan is een scheidingswand met glazen deur een goede oplossing. Daarmee kun je heel makkelijk twee aparte ruimtes creëren. Dat is ook handig op een grote open zolder of in de slaapkamer. En in kantoorruimtes waar je graag meerdere werkruimtes wilt creëren.

Kies je bij die scheidingswand met deur voor glas, dan houd je de verbinding tussen de ruimtes. En je kiest voor duurzaam materiaal dat makkelijk schoon te maken is. Ook is glas ideaal als de lichtinval belangrijk is en je niet wilt dat de ruimtes te donker worden.

Een glazen scheidingswand: geschikt voor elke ruimte

Een glazen scheidingswand met deur kun je in tal van ruimtes gebruiken. Thuis en op kantoor. In woningen is het ideaal om een grote woonruimte mee op te spitsen. Om zo twee aparte leefruimtes te creëren. Of om een keuken of werkruimte aan huis af te schermen van de woonkamer. Zodat je rustig kan werken of geen last meer hebt van kookgeurtjes in huis.

Op een grote open zolder kan je een scheidingswand met deur gebruiken om twee aparte ruimtes te creëren. Denk aan een werkruimte en hobbyruimte of kleedruimte. Heb je een grote slaapkamer? Dan is een glazen scheidingswand met deur een goede alternatief voor een kledingkast. Achter de glazen wand kun je een inloopkast creëren.

Glazen wand kantoor3

GLAZZ®: dé online glashandel voor jouw glasproducten

Bij GLAZZ® maken we al meer dan 100 jaar producten van veiligheidsglas. In al die jaren deden we heel veel ervaring op. Ook bouwden we aan een enorm assortiment. En dat hele assortiment vind je online op onze site. Dat geldt dus ook voor onze glazen scheidingswanden met deur. Die heb je met 1 of 2 deuren, in helder glas, matglas en getint glas. En zelfs met zwarte kaders, om de scheidingswand een industrieel tintje te geven.

Bestel jouw scheidingswand met deur online

Heb je een mooie scheidingswand met deur op het oog? Dan bestel je die makkelijk online. Je geeft de maten, glassoort en greep door en zo’n 2 werkweken later is je scheidingswand klaar. Vind je het lastig om de maat zelf op te meten? Kies dan voor gratis inmeten met 100% pasgarantie. Dan komt een van onze monteurs bij je thuis langs om de maten op te nemen. Na levering kan je scheidingswand zelf monteren met behulp van onze montagehandleiding. Of je gebruikt onze handige montageservice.

Wil je eerst even sparren over de mogelijk voor een scheidingswand met deur in jouw woning of kantoor? Neem dan gerust contact met ons op. We geven je graag advies!

Gerelateerde onderwerpen