De kitset bestaat uit een koker montagekit en een koker transparante siliconenkit. De montagekit van Glazz.nl is geschikt voor het verlijmen van spiegels, gekleurde glazen wandpanelen en keukenachterwanden van glas. Deze montagekit is niet geschikt voor het verlijmen van transparant, getint en satijn glas. 

Werkwijze

Zorg er voor dat de verlijmen onderdelen schoon en vetvrij zijn, gebruik hier bijvoorbeeld ontvettingsdoekjes. Plaats eventueel afstandhouders onder het glaspaneel, zodat u een gelijkmatige kier kunt afdichten. Breng de monatgekit met een kitspistool in banen aan. Doe dit niet te dicht op de randen. Zo voorkomt u dat bij het aandrukken van het paneel de montagekit achter het paneel vandaan komt. Breng het niet aan in cirkels. Eventuele dampen kunnen dan niet vrijkomen. Laat de montagekit 24 uur uitharden voordat u de ondersteuning, of afstandhouders, verwijdert.

Wanneer de montagekit is uitgehard kunt u de afstandhouders verwijderen. De zijkanten van de spiegel of glasplaat kunt u nu netjes afwerken met de transparante siliconenkit. Gebruik voor een strakke afwerking een kitspatel.

Youtube video screenshotYoutube play icon

Ondergrond

De montagekit is te gebruiken op schone en vetvrije ondergronden van hout, metaal en steen.

Productinformatie kitset:

  • 1 koker montagekit á 290 ml
  • 1 koker transparante siliconenkit á 292 ml
  • 2 ontvettingsdoekjes