Keukenwerkblad op maat

Keukenwerkblad (3)

Keukenwerkblad op maat

Heeft je keukenwerkblad veel krassen en beschadigingen? Of wil je jouw keuken een make-over geven, zonder meteen een hele nieuwe keuken te kopen? Dan kies je ervoor om alleen het werkblad van je keuken door een nieuwe te vervangen. Daar knapt een oudere, beschadigde keuken enorm van op! 

Het vervangen van een aanrechtblad is lang niet zo ingrijpend als het plaatsen van een nieuwe keuken. Binnen een dag vervang je een oud keukenwerkblad voor nieuwe. Zeker als je kiest voor een glazen keukenwerkblad op maat van GLAZZ®. Die passen altijd en leveren we met een handige montagehandleiding.

Voordelen van een glazen keukenwerkblad op maat

Bij een nieuw keukenwerkblad denk je misschien niet meteen aan glas. Toch blijkt dat vaak een hele mooie en passende oplossing te zijn. Dat komt omdat een glazen keukenwerkblad een aantal belangrijke voordelen heeft:

  • Een aanrechtblad van glas heeft een luxe uitstraling en past in iedere keuken. Dat komt omdat je zelf de kleur en afwerking van het glas uitkiest. Wat dacht je van getint grijs glas met een matte afwerking? Of hoogglans wit glas, of getint blauw glas met glansafwerking? De mogelijkheden zijn eindeloos!

  • Een glazen keukenwerkblad van GLAZZ® is gemaakt van thermisch gehard veiligheidsglas en is hitte- en Uv-bestendig. Zo weet je zeker dat het tegen een stootje kan, wat in de keuken geen overbodige luxe is. Daarnaast is glas makkelijk schoon te maken, waardoor je aanrechtblad na gebruik altijd snel weer hygiënisch schoon is.

collectieboek keuken

Maak kennis met de specialisten van GLAZZ®

Bij GLAZZ® hebben we meer dan 100 jaar ervaring met het produceren van glasproducten voor onder andere keukens, badkamers, deuren, woonkamers en kantoren. Dat betekent dat we échte specialisten zijn en voor bijna alles een mooie glasoplossing hebben. Zo ook voor je keukenwerkblad, waarvoor glas een heel geschikt product is.

De specialisten van GLAZZ® helpen je graag bij jouw keuze voor een keukenwerkblad op maat voor jouw keuken. Zo is er onze inmeetservice met 100% pasgarantie. Handig als je het zelf lastig vindt om de precieze maten op te nemen en je zeker wilt weten dat het altijd past. Daarnaast is er nog onze montageservice, waarbij een van onze ervaren monteurs het aanrechtblad op je keuken komt installeren.

Keukenwerkblad (20)

Glazen keukenwerkblad op maat: Oogverblindend bij GLAZZ®

Wil je weer een mooie, luxe keuken waarin het iedere avond weer een genot is om te koken? Kies dan voor een glazen keukenwerkblad op maat en naar je eigen smaak van GLAZZ®. Online bekijk je heel makkelijk wat er allemaal mogelijk is als het gaat om de glassoort, glasdikte, sparing en afwerking.

Wil je liever persoonlijk advies voordat je online bestelt? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag bij het maken van je keuze!

Gerelateerde onderwerpen