Industriële inrichting

Industriële inrichting

Industriële inrichting

Ben je net verhuisd, of sta je op het punt je woning een make-over te geven? Dan heb je vast al nagedacht over de inrichting van jouw droomhuis. Ga je voor landelijk, modern, of kies je voor een industrieel interieur? De industriële inrichting is de laatste jaren aan een ware opmars bezig. We zien dat steeds meer mensen voor dit type inrichting kiezen. In sommige woningen is de industriële woonstijl in het volledige interieur doorgevoerd, in andere komt het alleen terug in bepaalde ruimtes of in de accessoires. 

Waar je ook voor kiest, bij GLAZZ® hebben we enkele prachtige glasproducten waarmee je industriële inrichting goed tot zijn recht komt. Wat dacht je van een industriële taatsdeur, een pendeldeur of douchedeur? Wij maken al onze producten op maat, zodat het altijd past.

Bij GLAZZ® maken we veel mooie glasproducten voor alle ruimtes in je industriële interieur. Hieronder bespreken we er twee:

Industriële inrichting woonkamer

Voor de woonkamer hebben we stoere en robuuste, industriële stalen look binnendeuren in onze collectie. Wat dacht je van een statige taatsdeur die naar twee kanten toe open gaat? Of een mooie industriële ensuite-deur, die de woonkamer van de keuken scheidt, zonder het zonlicht te blokkeren? Het maakt niet uit naar welk type deur je op zoek bent, bij GLAZZ® hebben we voor al jouw wensen een oplossing op maat!

Industrieel interieur badkamer

Ook je badkamer geef je met de glasproducten van GLAZZ® eenvoudig een industriële look. Zo hebben we mooie glazen douchewanden met zwarte kaders die je badkamer net even wat stoerder maken. En wat dacht je van een mooie industriële douchedeur? Allemaal van gehard veiligheidsglas natuurlijk, zodat je weet dat je niet alleen in een mooie, maar ook in een veilige badkamer doucht.

Maatwerk is de standaard

Alle industriële glasproducten die we bij GLAZZ® verkopen, maken we volledig op maat. Wil je zeker weten dat jouw glasproduct precies past? Kies er dan voor om het glasproduct door een van onze inmeters te laten inmeten. We geven je dan 100% pasgarantie. Zo weet je zeker dat jouw glasproduct perfect past en krijg je het mooiste resultaat. Zelf de maten aan ons doorgeven mag natuurlijk ook!

Dé glasspecialist voor de industriële inrichting van jouw huis

Bij GLAZZ® verwerken we al ruim 100 jaar diverse producten van vlakglas. Van douchedeur tot windscherm en van tafelblad tot keukenachterwand. We maken onze glasproducten in onze eigen moderne fabriek in Nederland. Daarom krijgen al onze producten de stempel ‘made in Holland’. Bestel je een industrieel glasproduct, dan bezorgen we die rechtstreeks uit onze fabriek bij jou thuis. Hierdoor profiteer je van een snelle levertijd.

Wil je meer weten over onze industriële glasproducten of heb je nog wat advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!