Douchedeur Roos is een douchedeur met een zijlicht om een nis volledig af te sluiten. De douchedeur draait aan het zijpaneel en sluit vlak voor de wand. Met twee scharnieren draait de deur op het zijpaneel van -90 tot +90 graden. De scharnieren kunnen een deur dragen tot maximaal 900mm. Het zijpaneel wordt met twee wandklemmen aan de muur bevestigd. De minimale maat van het zijpaneel is 200mm en kan tot maximaal 600mm breed. 

Alle glazen douchedeuren en wanden van GLAZZ® worden volledig op maat gemaakt in onze eigen fabriek en zijn beschikbaar in verschillende glassoorten. U heeft de keuze uit verschillende type scharnieren zodat u zelf uw eigen douchedeur kunt samenstellen.

Deze douchedeur is ideaal wanneer de af te sluiten nis breder is dan 900mm. U bepaalt zelf hoe breed de deur en het zijlicht moeten worden zodat het past in uw situatie. De glazen douchedeur is gemaakt van 8mm gehard veiligheidsglas en straalt stevigheid en kwaliteit uit. Optioneel kunt u kiezen voor een lekdorpel zodat het water onder de deur wordt gekeerd. Laat de douchedeur door GLAZZ® inmeten met 100% pasgarantie. Zo weet u zeker dat douchedeur perfect past.

Productinformatie glazen douchedeur Roos:

  • 8 mm dik gehard glas.  
  • Scharnieren in zwart, chroom of rvs
  • Scharnieren met instelbaar nulpunt
  • Scharniert naar beide zijden (+90° tot -90°)
  • Vloer en wandklemmen in zwart, chroom of rvs
  • Stabilisatorstang onder 45 graden

Afmetingen douchedeur Roos

Glassoort

Scharnieren

Deurgreep

Wand- vloerklemmen

Stabilisatorstang voor zijpaneel

Kalk- en vuilwerende coating

Privacybaan

Monteren

Levertijd

Op maat gemaakt in eigen fabriek
  Inmeetservice met 100% pasgarantie
 Scherpe prijs, hoge kwaliteit
 Achteraf betalen, geen verzendkosten

© Copyright 2015-2018 - Glazz®