Loftdeur voor in huis

Je bent op zoek naar een Loftdeur voor in huis. Omdat je jouw deur wilt vervangen door een loftdeur? Of omdat je al een loftdeur hebt die nu toch wel eens nodig aan vervanging toe is. 

Een loftdeur is de perfecte keuze voor als je een hoge woonkamer of kantoorruimte hebt. Een loftdeur van GLAZZ® wordt volledig op maat gemaakt en wordt geleverd met loftdeur beslag in RVS of industrieel zwart. 

Natuurlijk ben je wel op zoek naar een loftdeur die bij je woonkamer past. Je schuifdeur of loftdeur is namelijk nogal bepalend voor de look van je gehele woonkamer of kantoor. We adviseren je om eens goed te kijken in ons assortiment. Ontdek welke loftdeur bij jouw stijl past. En die past bij de wensen die je hebt uiteraard. Zo hebben wij bijvoorbeeld een variant op de stalen loftdeur en dubbele loftdeuren. Bekijk ze hieronder.

Doordat we uitsluitend maatwerk leveren stel je jouw eigen loftdeur samen hoe jij dat wilt. Je hebt niet alleen een loftdeur die bij je wensen past, maar ook een loftdeur die past bij de afmetingen van je woonkamer of kantoor. Ben je niet helemaal zeker van de afmetingen? Maak gebruik van onze inmeetservice.


De specialist voor je glazen loftdeur

GLAZZ® heeft meer dan 100 jaar ervaring met het produceren van glas op maat. Elke dag produceren we de meest uiteenlopende producten van glas in onze eigen fabriek. Sterker nog, we verwerken dagelijks meer dan 30 ton glas voor producten die gemaakt van gehard veiligheidsglas. Denk hierbij aan glazen taatsdeuren, pendeldeuren, en dubbele schuifdeuren

Omdat onze producten worden gemaakt van gehard veiligheidsglas zijn onze loftdeuren vijf keer sterker dan normaal. We willen je natuurlijk wel kwaliteit bieden en hoe kan dat beter dan met ons veiligheidsglas. Doordat onze loftdeuren zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas zijn ze sterk en veilig. 

Loftdeur voor in huis kopen?

Hebben we je inmiddels overtuigd van de kwaliteit en service van GLAZZ®? Je begrijpt dat we veel meer zijn dan alleen een leverancier van glasproducten. Bekijk ons ruime aanbod met loftdeuren in onze webshop. En bereken direct de prijs online!

Wil je jouw loftdeur laten inmeten? Onze monteur maakt graag een afspraak met je om je glazen loftdeur in te meten. Of wil je dat onze monteur je loftdeur komt bevestigen? Maak gebruik van onze montageservice en we nemen ook de montage voor je uit handen. We zijn veelzijdig, dus bij vragen of advies staan we altijd voor je klaar.