Draaibare glazen badwand Linda kenmerkt zich door zijn elegante ontwerp. Met de wandscharnieren wordt de glazen badwand aan de muur bevestigd. 

De scharnieren hebben een zogenaamd 'instelbaar nulpunt'. In het scharnier kunt u met het meegeleverde inbussleuteltje de nulstand instellen. De nulstand is de stand waarin de badwand parallel met het bad loopt. Met het instelbare nulpunt kunt u de gesloten stand altijd haaks instellen op de bevestigingsmuur of paralel aan de badrand. De baddeur zal automatisch in deze stand terug gaan binnen een radius van 5 graden van de gesloten stand. De scharnieren van glazen badwand Linda kunt u zowel naar binnen als naar buiten openen. 

In het glas is een ronde sparing aangebracht waarmee u de deur kunt openen. Natuurlijk is deze ronde sparing geslepen zodat u de deur veilig kunt gebruiken. Wilt u liever een deurknopje dan kunt u kiezen uit deurknopjes die passen bij de scharnieren. 

Glazen badwand Linda wordt volledig op maat gemaakt.

Schuine zijde nodig? 

Alle hoeken van een badwand zijn standaard 90 graden. Heeft u een schuine zijde nodig? Bestel dan de badwand met de gratis inmeetservice zodat de schuine zijde juist bepaald kan worden. Per schuine zijde wordt een meerprijs van € 37,50 gerekend.

Productinformatie glazen badwand Linda

  • Glazen badwand van 8 mm dik gehard veiligheidsglas
  • Twee wandscharnieren
  • Bevestigingsmateriaal
  • Montagehandleiding glazen badwand Linda

Glazz helpt u graag

Selecteer hieronder de gewenste opties:

Afmeting badwand Linda

Glassoort

Wandscharnieren

Deurgreep

Privacybaan

Kalk- en vuilwerende coating

Inmeten

Monteren

Levertijd