Dubbele douchedeur

Dubbele douchedeur

Dubbele douchedeur

Heb je een brede of dubbele douche tussen twee vaste wanden? Dan ben je op zoek naar een dubbele douchedeur of een douchedeur met een douchewand. Een dubbele douchedeur zorgt voor een extra brede instap mogelijkheid doordat je beide deuren open kan zetten. Daarnaast kan het ook handig zijn om meerdere ingangen te hebben naar de douche. Iedereen heeft zijn eigen wensen hierin en bij GLAZZ zorgen we ervoor dat deze wensen gerealiseerd kunnen worden.

De dubbele douchedeuren zijn voor iedere nis op maat te maken. Dus ook voor jouw badkamer hebben we een perfect passende dubbele douchedeur. Hieronder vind je onze dubbele douchedeuren.

 

Bekijk producten

Varianten van de dubbele douchedeur

Een badkamer, hoe groot of klein deze ook is, moet altijd functioneel worden ingericht. Bij GLAZZ herkennen we dat elke badkamer anders is en vraagt daarom om maatwerk. Je bent op zoek naar een dubbele douchedeur en daar hebben we verschillende varianten van. Dus naast maat die je bij ons zelf kan bepalen bieden we ook nog eens verschillende varianten van de dubbele douchedeur aan. Bij GLAZZ bieden we op dit moment een dubbele draai douchedeur en een dubbele douche schuifdeur aan.

De dubbele draai douchedeuren worden naast elkaar geplaatst en zorgen voor een brede glazen wand met douchedeuren. Bij deze variant kun je beide deuren gebruiken om de douche binnen te gaan. Heel handig wanneer je ook een dubbele douchekop hebt zodat meerdere personen tegelijk kunnen douchen. De douchedeuren kunnen zowel naar binnen als naar buiten draaien.

De dubbele schuif douchedeuren bieden we aan in een douchecabine. Deze douchecabine heeft een hoekinstap. Wanneer je beide douchedeuren open schuift dan ontstaat er een extra brede instap.

Samenstellen van de dubbele douchedeuren

De dubbele douchedeuren zijn naast de maat ook naar smaak samen te stellen. Denk hierbij eens aan de glassoort en de beslag kleur. Hou je van de industriële stijl? Ook dan zijn er verschillende mogelijkheden.

Online stel je de douchedeuren zelf samen door eerst de maat te bepalen. Geef aan hoe hoog je de douchedeuren wilt hebben en hoe breed de nis is. We maken de douchedeuren perfect op maat. Wil je liever dat we de maat voor je bepalen? Bestel dan eerst de inmeetservice met 100% pasgarantie.

Stijl jouw douchedeuren vervolgens helemaal naar jouw smaak. Het glas van de dubbele douchedeuren kan in normaal helder glas, maar wil je een extra luxe uitstraling? Kies dan bijvoorbeeld voor brons of grijs getint glas. Ook het beslag kan in zwart of chroom en zo zijn er nog vele mogelijkheden om de douchedeuren te customizen. Kies een product en bij het samenstellen zie je direct de prijs.

Dé glasspecialist voor je badkamer

Bij GLAZZ verwerken we al meer dan 100 jaar diverse producten van gehard veiligheidsglas. Van een douchedeur in een nis tot glazen douchewanden en van een keuken spatwand tot een mooie binnendeur met glas. We hebben een eigen moderne fabriek waar we al onze glasproducten maken. Daar produceren we na het inmeten ook de nis douchedeur voor jouw badkamer. Bestel je een dubbele douchedeur bij ons, dan bezorgen we die rechtstreeks uit onze fabriek bij jou thuis. Hierdoor profiteer je meteen van een snelle levertijd!

Wil je meer weten over onze nis douchedeuren of heb je nog wat advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Gerelateerde onderwerpen