Deur afhangen

Glazen badkamerdeur

Deur afhangen

Je hebt een nieuwe deur gekocht en deze deur wil je laten afhangen. Met andere woorden de deur die je hebt besteld wil je ook laten plaatsen.

De vraag is: hoe kun je zelf je nieuwe deur afhangen? Of heb je de hulp nodig van experts?

We kunnen niet voor je bepalen of het eenvoudiger is om je nieuwe binnendeur zelf af te hangen of dit te laten doen door ons. We begrijpen dat niet iedereen even handig is. Onze monteurs zijn dat wel. Zij hebben je deur snel geplaatst en natuurlijk altijd netjes. Dat is natuurlijk handig voor als je het zelf niet ziet zitten.

 

Bekijk producten

Een deur afhangen is bij elke deur weer anders

Het afhangen van je deur is niet bij elke deur hetzelfde. Een taatsdeur wordt op een andere manier bevestigd dan bijvoorbeeld een pendeldeur of een stompe deur. De ene deur bevat 2 scharnieren terwijl een andere deur 3 scharnieren heeft om het te kunnen bevestigen. Je hebt ook te maken met waar je de deur wilt afhangen. Is dat in een bestaand kozijn? Of kies je voor een deur in een kozijnloze nis? Bestel je jouw binnendeur bij GLAZZ dan kies je voor een deur op maat. Eentje die perfect past in jouw woonomgeving. Je stelt de deur helemaal zelf samen op onze site waardoor je een unieke deur hebt voor je woonkamer, slaapkamer of badkamer. Wat een deur afhangen je gaat kosten? Dat bereken je direct bij het samenstellen van jouw eigen deur.

Glazen deuren van gehard veiligheidsglas

Bij GLAZZ verkopen we uitsluitend deuren gemaakt van gehard veiligheidsglas. En uiteraard worden onze deuren altijd op maat gemaakt. Je weet daardoor zeker dat jouw deur ook letterlijk gaat passen. Bij ons kun je terecht voor een nieuwe binnendeur voor de woonkamer of slaapkamer, maar ook een badkamerdeur of douchedeur behoort tot de mogelijkheden. Heb je toch liever een schuifdeur of een ensuite deur? Ook deze deuren hebben we uiteraard in ons assortiment. Bij GLAZZ hebben meer dan 100 jaar ervaring als dé glasspecialist van Nederland. Alle producten op de website maken we op maat in onze eigen fabriek op Nederlandse bodem. Bestel je jouw glas op maat bij ons? Dan wordt je geholpen door een team van experts met jarenlange ervaring en kennis op het gebied van glasproductie. Daarnaast werken we met een landelijk netwerk van monteurs die altijd voor je klaar staan bij het inmeten of monteren van je maatwerk deur, keukenachterwand of douchewand.

Banner inspiratiemagazine

Een nieuwe deur laten plaatsen?

Heb je een mooie deur kunnen vinden in ons assortiment? En wil je de deur ook meteen laten afhangen? Het plaatsen of monteren van je deur is voor ons echt geen enkel probleem. Je kiest bij je aankoop voor de montageservice en wij regelen de rest voor je. Heb je vragen over onze glazen deuren? Het afhangen van deuren? Of één van onze andere producten van glas? Neem dan contact met ons op via de chat of het contactformulier. Kun je ons advies goed gebruiken? Ook dan staan we uiteraard graag voor je klaar! Tot snel!

Gerelateerde onderwerpen