Industriële binnendeuren

Industriële deuren

Industriële binnendeuren

Heb jij die industriële deuren of dubbele industriële deuren op tv of pinterest gezien? En ben jij ook op zoek naar net zo’n stoere industriële binnendeur? Dan ben je bij GLAZZ aan het juiste adres. Deze industriële binnendeuren worden op maat gemaakt in onze fabriek. Voor elke situatie hebben wij dus een passende industriële binnendeur.

Wat dacht je van de industriële binnendeur voor in een bestaand kozijn of een industriële deur als tussendeur. Voor elke situatie hebben wij een passende binnendeur. Deze industriële deur zijn een alternatief op de zwart stalen deuren. Maar deze deuren zijn niet alleen lichter én veelzijdiger dan zwarte stalen deuren, maar maken we ook nog eens volledig op maat. Zo wordt het wel heel makkelijk om de perfecte binnendeur voor jouw interieur te vinden!

 

Bekijk producten

Hét maatwerk alternatief voor een zwarte stalen deur

Bij GLAZZ maken we onze industriële binnendeuren in onze eigen fabriek. Alle deuren worden door ons op maat gemaakt. Zoek je een industriele deur voor in een bestaand kozijn, een dubbele industriële deur of misschien een industriële schuifdeur. Bij GLAZZ is er altijd een passende deur te vinden.

  1. Het type glas te kiezen. Kies je voor extra helder glas voor veel lichtinval, of heb je liever glas met een groene, grijze, bronzen of blauwe tint dat past bij het kleurenthema van je woning?
  2. De grootte te kiezen. De maat die je nieuwe industriële binnendeur moet hebben, mag je zelf aan ons doorgeven. Vind je dat lastig? Dan hebben we ook een handige inmeetservice met 100% pasgarantie. Dan weet je zeker dat het past en krijg je het mooiste resultaat!
  3. Zelf het slot en type handgreep te kiezen. Kies je voor een mooie ronde handgreep of heb je liever een strak vormgegeven rechthoekig model? Kies zelf wat het beste bij de rest van jouw interieur past!

Glazen deur met Zwarte kaders voor een industriële look

Een industriële binnendeur geeft je interieur een stoer tintje. Wist je dat je dat effect ook heel goed met glazen binnendeuren creëert? Bij GLAZZ hebben veel van onze glazen binnendeuren zwarte kaders - rondom of horizontaal over de deuren - die ze een industriële look geven. Die kaders printen we op het glas met keramische verf dat tijdens het harden één wordt met de deur, waardoor het kras- en uv-bestendig is, én - een groot pluspunt - heel erg makkelijk schoon te maken. De industriële binnendeuren maken we volledig van gehard veiligheidsglas. Dit is vijf keer sterker dan ongehard glas, waardoor het veel minder snel breekt. Zo weet je zeker dat je heel lang plezier hebt van je nieuwe glazen binnendeur.

Youtube video screenshotYoutube play icon

Glas en maatwerk: dat is al 100 jaar onze specialiteit

Van douchedeur tot taatsdeur en van tafelblad tot keukenachterwand. AIs het van glas is, dan maken wij het. Dan doen we in onze eigen fabriek, waardoor we de levertijden kort kunnen houden. Maatwerk is daarbij onze standaard. Dat is al ruim 100 jaar zo en dat gaat ook niet veranderen. Zo vind je bij ons altijd een product dat 100% past. Heb je nog wat hulp nodig bij het bestellen van je industriële binnendeur? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Gerelateerde onderwerpen