Schutting van glas

Terrasafscheiding

Schutting van glas

Simpel en strak, maar tegelijkertijd een stijlvol element in je tuin: dat zijn precies de juiste woorden voor een glazen schutting van GLAZZ. Met een doorzichtig schutting kun je uit de wind van het uitzicht genieten. En dat niet alleen in de zomer, maar juist ook in de lente en de herfst. Als je uit de wind zit, is het immers veel langer genieten. Geniet jij ook altijd zo van het zonnetje? Dan is een glazen schutting van glas echt iets voor jou!

Sterke afscheiding voor je terras

De glazen schuttingen van GLAZZ zijn geschikt voor op stations, horeca terrassen, bedrijfstuinen of gewoon in de achtertuin. Afhankelijk van de situatie bepaal je zelf het formaat. Deze schuttingen of windschermen zijn ontwikkeld om het hele jaar door te blijven staan. Omdat ze goed worden verankerd zijn de schuttingen niet verplaatsbaar of verrijdbaar. De schuttingen zijn sterk en kunnen worden geleverd met een fundering naar keuze. Vaak wordt gekozen voor de RVS-heipalen die zorgen voor een ijzersterke fundering in de grond. Ook is deze glazen schutting te plaatsen op muurtje of op een vlonder. Deze glaswanden zijn niet geschikt voor op een dakterras. Voor op een dakterras adviseren wij om te kiezen voor een balustrade. Hiervoor gelden strengere veiligheidsvoorschriften.

Glaswand voor beschutting 

Een glazen schutting zorgt voor luwte en beschutting, maar behoudt het zicht. Op een terras zit je veel fijner achter glas omdat de wind wordt tegengehouden. Het is heerlijk om met je vrienden en familie een drankje te drinken. Kijkend over de weilanden of over het water naar de bootjes. 

Glazen windscherm
Glazen windscherm
Windscherm horeca
Windscherm
 

Voor welke schutting kies jij?

Een schutting kun je maken van hout, bamboe, wilgen of steen. Maar ben jij op zoek naar een doorkijk of wil je wel meer uitzicht maar wel beschutting? Dan is een glazen schutting de oplossing. Wij noemen het een windscherm die je perfect kan gebruiken als schutting. 

Deze windschermen maken we volledig van gehard veiligheidsglas. Je behoudt hierdoor het volledige zicht. Dit glas is erg sterk en kan zeker tegen een stootje. Wel zo prettig voor een product dat goed moet blijven in weer en wind!

Een glazen schutting op maat gemaakt

Met een glazen schutting van GLAZZ zit je sneller en langer op je terras. En wil je daar zo snel mogelijk mee beginnen? Stel dan nu jouw windscherm van glas samen:

Wil je graag meer informatie over onze producten? We helpen je graag. Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel ons op 085 888 41 14.

Gerelateerde onderwerpen