Spiegelwand op maat

Spiegelwand op maat

Spiegelwand op maat

"Voor een ruimtelijk effect in elke denkbare ruimte"

Zoek je een mooie grote passpiegel voor in je inloopkast, die precies die ene wand vult? Of heb je een kledingwinkel, sportschool of dansstudio waarvoor je een wandvullende spiegel nodig hebt? Neem dan eens een kijkje in ons assortiment spiegelwanden. Bij GLAZZ maken we jouw spiegelwand altijd precies op maat. Dat geeft jouw bedrijf meteen een professionele uitstraling, en is ook bij gebruik in je woning natuurlijk heel fijn. 

Een spiegelwand is niet alleen superpraktisch in de sportschool of kledingwinkel, ook thuis kent heel veel toepassingen. Als passpiegel in de slaapkamer bijvoorbeeld, zodat je jezelf van top tot teen kan bekijken. Staan die schoenen eigenlijk wel zo goed bij die jas als je dacht? En wat dacht je van een spiegelwand in de badkamer? Dat is zeker in een kleinere badkamer een echte aanrader, omdat je voor je gevoel dan veel meer ruimte hebt.

 

Bekijk producten

Glazen spiegelwand: in elke denkbare maat

Hoe groot jouw nieuwe glazen spiegelwand moet zijn, hangt af van de plek waar de spiegel komt te hangen. In een sportschool of dansstudio wil je graag een groot deel van de muur - en misschien wel de hele muur - met spiegelwand bedekken. Dan kan iedereen goed zien of ze de danspasjes al onder de knie hebben.

In een kledingwinkel wil je waarschijnlijk een hele wand van het pashokje vullen, zodat je klanten hun hele outfit goed kunnen bekijken. En die passpiegel voor thuis? Die is functioneel én decoratief en zal een iets bescheidener formaat hebben.

Maatwerk is de standaard

Alle producten die we bij GLAZZ verkopen, maken we volledig voor jou op maat. Dat is onze standaard. Het maakt dus niet uit hoe groot of klein je de spiegelwand wilt hebben, wij maken het voor je!

Wil je zeker weten dat de spiegelwand precies past? Dan kies je ervoor om de wand door een van onze GLAZZ monteurs te laten inmeten. In dat geval geven we je ook 100% pasgarantie. Dit is zeker aan te raden bij grote spiegelwanden, omdat het bijvoorbeeld kan zijn dat je muren niet helemaal waterpas lopen. Door ons het te laten inmeten krijg je niet alleen het mooiste resultaat, maar ook de garantie dat het altijd past. Je mag de maten natuurlijk ook gewoon zelf aan ons doorgeven via de website!

Grote spiegel
Grote spiegel op maat

Dé #1 glasspecialist in Nederland

Al meer dan 100 jaar maken we bij GLAZZ producten van glas op maat. Van douchedeur tot windscherm en van tafelblad tot keuken achterwand. Dit doen we in onze eigen fabriek, waardoor de levertijden kort zijn. Na levering komt een van onze ervaren monteurs de spiegelwand graag op de locatie van jouw keuze installeren.

Wil je meer weten of wil je dat we een glazen spiegelwand bij je komen inmeten? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Gerelateerde onderwerpen