Grote spiegel

Grote spiegel

Grote spiegel

Een grote spiegel bestellen? Omdat jouw spiegel ook van die zwarte vlekken heeft aan de randen en is deze toe aan vervanging? Of merk je dat het altijd dringen is voor de spiegel in de badkamer? Dan is de spiegel te klein! Het is tijd voor een grotere spiegel die ruimte creëert in de badkamer. Natuurlijk kan het ook zijn dat je op zoek bent spiegelwand zodat je deze goed als passpiegel kan gebruiken. Ideaal voor in een winkel, hal, slaapkamer of hotel.

Ben je op zoek naar een grote spiegel? Dan ben je bij GLAZZ op het juiste adres. In onze fabriek maken we de spiegels volledig op maat voor in jouw huis, hotel, restaurant, winkel of kapsalon. Of je nu een ronde spiegel, grote spiegel of perfect passende spiegel op maat wil kopen? Je kunt de spiegels bij ons in allerlei formaten samenstellen en bestellen. We kunnen je natuurlijk ook helpen bij het inmeten of monteren van een spiegel. Kies hieronder een spiegel en stel hem zelf op maat samen.

Waarom en wanneer je kiest voor een grote spiegel

Je ziet het steeds vaker. Een volledige spiegelwand of een grote spiegel in de woonkamer of in een winkel. Zo'n grote spiegel heeft een aantal serieuze voordelen ten opzichte van een kleine spiegel.

Door een grote spiegel te gebruiken valt een spiegel minder op. Dit klinkt misschien raar, maar dit komt omdat de spiegel zo groot is dat je de wand niet meer ziet. De spiegel wordt onderdeel van de wand. Daarnaast zorgt de spiegeling voor een optisch grotere ruimte. Een grote spiegel geeft daarom rust en creëert ruimte.

Denk eens aan de donkere hal die je wat lichter wilt hebben. Een hal is een plek waar je heel goed een grote spiegel kan plaatsen. De spiegel weerkaatst al het licht wat binnenkomt en zorgt hierdoor voor meer natuurlijk licht. En elke keer dat je de deur uitgaat kun je jezelf even goed controleren. Dat is wel zo fijn!

Wil jij jezelf altijd van top tot teen kunnen bekijken? Dan is een grote spiegel altijd fijn. Je bepaalt zelf de maat zodat de spiegel perfect past bij jouw wensen.

Grote spiegel: Hoe zit dat met een uitsparing?

Heb jij de plek voor de grote spiegel al uitgekozen? Vaak zit er een lichtknopje of wandcontactdoos op de plek waar jij een spiegel wil? Ook in de badkamer komt het vaak voor dat de wandcontactdoos niet handig is geplaatst voor de nieuwe spiegel. Dit is bij GLAZZ eenvoudig op te lossen.

Bij het samenstellen van de spiegels kies je voor een “sparing”. Een sparing betekent dat we opening/gat maken in de spiegel ter grootte van de lichtknop of wandcontactdoos. Wanneer de spiegel geplaatst wordt, valt de lichtknop of wandcontactdoos precies in de opening. Plaats daarna de plastic kap of knop weer terug en klaar! Op deze manier heb jij een grote spiegel met behoud van je licht en elektriciteitspunten.

Ook een grote spiegel onder een schuin dak is geen probleem.

Welke dikte van de spiegel heb ik nodig?

De minimale dikte van de spiegel is afhankelijk van de grootte van de spiegel. Om de dikte van de spiegel te bepalen hanteren we de volgende staffel. Natuurlijk ben je er vrij in om een dikkere spiegel te nemen wanneer je dit optisch mooier vindt.

  • Oppervlakte < 1m² - 5mm spiegel
  • Oppervlakte < 2m² - 6mm spiegel
  • Oppervlakte > 2m² - 8mm spiegel

Een grote spiegel bestellen? Snel online bij GLAZZ

Bestel je jouw grote spiegel op maat direct bij onze fabriek in Nederland. We hebben inmiddels ruim honderd jaar ervaring met glas op maat. Elke dag maken we in onze fabriek de meest uiteenlopende producten van glas. Sterker nog, we verwerken dagelijks maar liefst dertig ton glas voor producten die volledig gemaakt worden van maatwerk glas.

Een grote spiegel maken wij volledig op maat binnen 10 tot 15 werkdagen. Daarna leveren wij de spiegel bij onze monteur of de aangegeven locatie. Wil je deze grote spiegel laten monteren? Bekijk hier onze montagemogelijkheden.

Heb je vragen of opmerkingen? Of heb een speciaal verzoek? We staan graag voor je klaar met al onze antwoorden. Neem contact op via de chat, het contactformulier of bel ons en we staan je graag te woord.

Gerelateerde onderwerpen