Glazen keukenachterwanden

Een keukenachterwand is onmisbaar om de muren van je keuken mooi en netjes te houden. Ga maar na: hoe vaak spettert er wel niet iets uit de pan als je staat te koken of zet je net iets te hard de kraan aan waardoor er een waterballet ontstaat? Als dat allemaal tegen je muren komt, zien ze er al snel vies uit en misschien beschadigen ze zelfs wel. Een glazen keukenachterwand is dan ook een perfecte oplossing.

Kies jij in je keuken voor een achterwand van glas? Bestel hem hier!


Bescherm je muren met een glazen keukenachterwand

Als jouw fornuis tegen de muur staat, is een spatwand in je keuken eigenlijk een musthave. Je kunt je ongetwijfeld wel een keer herinneren dat opspattend vet alle kanten op vloog en je weet wellicht ook nog wel dat die pastasaus nét iets te hard borrelde, waardoor de rode spatten in het rond vlogen. Dat wil je echt niet op je muren hebben!

Daarom is een glazen keukenachterwand ook zo fijn. Het beschermt je muren tegen vuil en viezigheid, en je kunt een dergelijke keukenwand van glas heel makkelijk en snel schoonmaken. Wel zo hygiënisch in je keuken! En oh ja, wat ook niet onbelangrijk is: een glazen achterwand in je keuken ziet er natuurlijk ook heel mooi uit.

Een keukenachterwand van glas

Natuurlijk is een glazen keukenachterwand niet alleen geschikt voor achter het fornuis. Ook bij de wasbak wil je je muren tegen (vies) water beschermen en het is misschien wel het allermooist om de achterwanden in je keuken helemaal van glas te maken. Lekker praktisch ook met schoonmaken! 

Omdat iedere keuken natuurlijk weer anders is en jij ook zo je eigen voorkeuren hebt, maken wij bij GLAZZ® jouw glazen keukenachterwanden op maat. Wij kunnen een glazen achterwand voor de keuken tot vier meter lengte maken. En daarbij houden we ook rekening houden met uitsparingen voor stopcontacten en keukenkastjes. Laat je je glazen achterwanden in je keuken inmeten door een van onze vakmensen, dan ontvang je hierop een 100% pasgarantie.

Gehard veiligheidsglas: veilig in de keuken

Uiteraard gebruiken wij bij GLAZZ® geen ‘gewoon’ glas. Onze glazen keukenachterwanden maken we van gehard veiligheidsglas. Dit is UV- en hittebestendig, krasvast en eenvoudig schoon te maken. Ook is het mogelijk om voor een gekleurde achterwand voor in de keuken te kiezen.

Bekijk onze online showroom en ontdek ons aanbod met achterwanden voor de keuken. Stel vervolgens jouw eigen glazen keukenachterwand op maat samen. We luisteren natuurlijk graag naar jouw wensen. En heb je een vraag over onze keukenachterwanden? Of over één van onze andere producten van glas? Neem dan contact met ons op!

Blogartikelen over een glazen keukenachterwand: