Landelijke binnendeuren met glas

Landelijke deuren

Landelijke binnendeuren met glas

De keuze voor landelijke deuren is vaak een veilige keuze. Je weet dat een landelijke deur past in elke woonsituatie. Deze type deuren zijn uiterst gangbaar en passen daardoor altijd goed bij je woon- of slaapkamer. Dat je daarom op zoek bent gegaan naar een landelijke deur, dat begrijpen we heel goed. 

Bekijk de landelijke deuren van glas in ons assortiment. Je stelt je eigen deur samen via onze website en wij berekenen direct de prijs online! 

Glazen deuren voor een landelijk interieur

Voor glazen deuren geldt namelijk hetzelfde als bij landelijke deuren. Ook deuren die volledig zijn gemaakt van glas passen in en bij ieder interieur. Het voordeel van een glazen deur is wel dat het de ruimtes een stuk lichter maakt. Daarnaast zorgt glas er voor dat je woonomgeving ruimtelijker oogt. Hoewel je met een glazen deur verschillende ruimtes van elkaar scheidt, lijkt het meer één geheel dan bij een normale deur met glas.

Hebben we je al een beetje enthousiast kunnen maken voor één van onze glazen deuren? Bekijk eens ons assortiment en laat je inspireren door de deuren van glas die we zelf in onze eigen fabriek produceren. Heb je thuis een landelijk interieur? Dan past glas daar natuurlijk perfect bij. Want een groot voordeel van het gebruik van glas in je woning, is dat het past bij elke woonstijl. Of je nu een landelijk interieur hebt of industrieel.

Bestel je jouw glazen deur op maat via onze website, dan wordt jouw deur gemaakt van gehard veiligheidsglas. Het veiligheidsglas is maar liefst vijf keer sterker dan normaal, gelaagd glas. We kunnen daarom gerust zeggen dat onze deuren best wel tegen een stootje kunnen

Inmeten en monteren bij GLAZZ

Bij GLAZZ maken we alleen producten van glas op maat. Daarom is het belangrijk dat je jouw nieuwe glazen deur altijd op de juiste afmetingen besteld. Ben je niet helemaal zeker van de juiste maten? Met onze gratis inmeetservice ben je dat wel. Onze monteur maakt een afspraak om de afmetingen van je deur te bepalen. Zo kun je helemaal zorgeloos je nieuwe deur bestellen en weet je zeker dat het past.

En als je wil dat we jouw alternatief op de landelijke deur ook gaan monteren, dan is dat bij ons geen enkel probleem. Kies voor de montageservice bij je bestelling en onze monteur komt de deur bij aflevering voor je monteren.

Banner inspiratiemagazine

Glazen deuren: Hét alternatief voor landelijke deuren

We willen je absoluut niet aan het twijfelen brengen. We willen alleen dat jij de beste keuze maakt voor jouw woonomgeving. En daarom nemen we je graag mee in de mogelijkheden van glazen deuren als alternatief op landelijke deuren. Met meer dan 100 jaar ervaring weten we echt wel waar we het over hebben.

Heb je ons assortiment met deuren nog niet bekeken? Dan raden we je aan om er toch eens een blik op te werpen. Stel maar eens een deur samen op onze site en ontdek hoe je jouw deur op maat een persoonlijke touch geeft.

Heb je vragen over één van onze glazen deuren op maat? Of kun je wel wat hulp gebruiken door één van onze adviseurs? Stuur ons een berichtje via de chat of vraag een gratis proefmonster aan. Pas dan krijg je een beter beeld van het geharde veiligheidsglas dat we voor je deuren gebruiken.

Gerelateerde onderwerpen