Ensuite badkamer

Luxe badkamer

Ensuite badkamer

Het roept onmiddellijk een luxe vakantiegevoel op: een ensuite badkamer. Je weet wel, zo’n badkamer aan je kamer – helemaal voor jou (en je partner) alleen. Een ensuite badkamer is alleen vanuit de slaapkamer te bereiken en biedt daarom net iets meer privacy. En wil je een echt bijzondere uitstraling? Kies dan voor een ensuite badkamer met glazen deuren.

Glas voor de ensuite badkamer

Hoewel een ensuite badkamer in veel gevallen aan de ‘masterbedroom’ (de grootste slaapkamer van het huis) grenst, hoeft dit natuurlijk niet. Misschien wil je juist een logeerkamer voorzien van een eigen badkamer, zodat je gasten wat meer privacy hebben. Je kunt iedere slaapkamer voorzien van een badkamer ensuite als daar de mogelijkheid voor is. En samen met GLAZZ® zorg je voor een schitterend resultaat.

Wij leveren glazen deuren gemaakt van gehard veiligheidsglas, zodat ze extra sterk zijn. Wij maken de glazen deuren speciaal voor jou op maat, zodat je ook bij een afwijkend formaat doorgang naar de badkamer perfect passende deuren krijgt. En dat is natuurlijk wel zo mooi.

Glas voor een strakke badkamer

Behalve dat het kiezen voor glazen deuren naar je badkamer ensuite al heel veel doet voor de beleving, wil je natuurlijk ook dat de badkamer zelf er geweldig uitziet. Dus waarom zou je niet ook daarvoor voor glas kiezen?  

Of je nu een moderne badkamer wilt of meer van een klassieke stijl houdt, glas doet het altijd goed in de badkamer. Bovendien is het heel hygiënisch, want je maakt het makkelijk schoon. GLAZZ® maakt onder andere bad- en douchewanden, inloopdouches en glazen wastafelbladen op maat. Precies wat je nodig hebt als je je ensuite badkamer een unieke uitstraling wilt geven.

Zelf samenstellen is heel eenvoudig

Wil je meteen aan de slag met het maken van een ensuite badkamer met glas? Geen probleem. Bij ons regel je alles supersnel online. Je kunt alles op onze website vinden en hier het product samenstellen dat jij wilt. Geef de juiste maten door, kies de opties die je wilt en wij zorgen voor op maat gemaakt glas voor de badkamer. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht als je nog meer wilt weten over een ensuite badkamer met glas. Uiteraard geven we je graag advies over alle mogelijkheden.

 

Gerelateerde onderwerpen