Gekleurd glas kopen

In huis heb je vast een muur, meubel of tafel die beschermd moeten blijven tegen vocht en vuiligheid. Denk eens aan glas. Glas is makkelijk schoon te maken. Daarnaast bescherm je de muur of het meubel tegen vocht en vuil.

Glas voor je muur, tafel of meubels koop je eenvoudig online bij GLAZZ®. Over de afmetingen van het glas hoef jij je niet druk te maken. In onze fabriek maken wij alle glasplaten op maat. Bij elk product staat hoe je de maat moet bepalen. Daarna kies je de glassoort en je bent klaar om je glas online te kopen. Wij leveren het glas bij jou thuis.

Glas verandert de keuken

Glas in huis verandert de sfeer en ruimte in jouw woning. Wij zeggen ook wel:  “Glas geeft licht en creëert ruimte”. 

Glas koop je daarom niet alleen omdat het functioneel is maar ook omdat het invloed heeft op de beleving en sfeer in jouw huis. Denk eens aan het vervangen van een keukenachterwand. Een keukenachterwand van glas in mat of hoogglans geeft direct kleur in de keuken. Vaak wordt gekozen voor een contrastkleur voor het creëren van sfeer. Heb je een witte muur? Denk dan eens aan zwart, grijs of geel.

Gekleurd glas in hoogglans of matte uitstraling

Een gekleurde glasplaat koop je volledig op maat. Je hoeft alleen nog een keuze te maken voor het glas. Glas koop je in verschillende diktes maar ook in diverse kleuren. Daarnaast heb je nog de keuze uit hoogglans of een matte uitstraling.

De keukenachterwanden worden standaard gemaakt van 6mm gehard veiligheidsglas. Het glas is ideaal voor in de keuken omdat het hittebestendig is. Kies je voor hoogglans? Dan spiegelt het glas meer dan wanneer je voor mat glas kiest. Bij mat glas wordt satijnglas gebruikt waarbij aan de voorzijde het glas ruw is. Hierdoor wordt de lichtweerkaatsing verminderd. Bestel een gratis proefmonster en zie het verschil!

Gekleurd glas kopen

Ook koop je jouw gekleurde glas bij GLAZZ®. Ons glas is beschikbaar in dekkend gekleurd of transparant glas met een kleurtint. Dit laatste noemen we getint glas en is beschikbaar in blauw, groen, brons en grijs. Een glazen tafelblad of glazen douchedeur in getint grijs of brons glas kopen? Dat kan zeker! Getint glas geeft een luxe uitstraling.

Het dekkend gekleurde glas van GLAZZ® wordt gekleurd met een keramische lak. Hierdoor wordt de kleur na het harden onderdeel van het glas en kan er daarna niet meer af. Het glas van GLAZZ® is hittebestendig en de kleur is krasvast.

Sterk en veilig Gekleurd glas kopen

Glas heeft veel positieve eigenschappen waaronder dat het sterk en veilig is. Het glas van GLAZZ® is gehard veiligheidsglas en is daarom 5 keer sterker dan ongehard glas. Het glas is veilig toe te passen in huis.

Mocht je vragen hebben dan helpen wij je graag.