Glas kopen

In huis heb je vast een aantal meubels of tafels die beschermd moeten blijven tegen vocht en vuiligheid. Denk hierbij aan een mooie nieuwe tafel of antiek dressoir. Je wilt deze prachtig meubels wel blijven zien maar wel beschermen. Glas voor je tafel of meubels koop je eenvoudig online zodat je jouw meubels goed kunt beschermen.

Natuurlijk zijn er meer redenen om glas te kopen. Glas zorgt voor meer licht, creëert ruimte, is sterk, is veilig en eenvoudig schoon te maken.

Glas verandert de woning

Glas koop je daarom niet alleen omdat het functioneel is maar ook omdat het invloed heeft op de beleving en sfeer in jouw huis. Denk eens aan het vervangen van een glazen deur! Een deur van glas zorgt voor deze totaal andere beleving in huis. Wanneer je glas koopt, krijg je er ruimte en licht bij!

Transparant glas of Satijnglas kopen

Een glasplaat koop je volledig op maat. Je hoeft alleen nog een keuze te maken voor het glas. Glas koop je in verschillende diktes maar ook in diverse kleuren. Daarnaast heb je nog de keuze uit hoogglans of een matte uitstraling.

Een deur, douchedeur of douchewand worden vaak van blank helder glas gekocht. Bij GLAZZ® is veel interesse voor een badkamerdeur of toiletdeur van satijnglas om het licht in huis niet te blokkeren maar het zicht naar binnen wel. Satijnglas, ook wel melkglas of matglas genoemd is semi transparant glas. Doordat 1 zijde  van het glas ruw is, wordt het zicht beperkt.

Gekleurd glas kopen?

Ook koop je jouw gekleurde glas bij GLAZZ®. Gekleurd glas is beschikbaar in dekkend gekleurd of transparant glas met een kleurtint. Dit laatste noemen we getint glas en is beschikbaar in blauw, groen, brons en grijs. Een glazen deur of douchedeur in getint grijs of brons glas kopen? Dat kan zeker! Getint glas geeft een luxe uitstraling aan het product en de ruimte.

De laatste jaren worden de toepassingen met dekkend gekleurd glas sterk uitgebreid en groeit de vraag om gekleurd glas te kopen sterk. Denk eens aan een glazen keukenachterwand in hoogglans wit of zwart. Hoogglans heeft de eigenschap dat het spiegelt. Wil je geen hoogglans glas kopen? Denk dan eens aan gekleurd mat glas. De kleur wordt op de achterzijde van het satijnglas aangebracht waardoor een matte uitstraling ontstaat. Naast de keukenachterwanden van glas kun je ook een dekkend gekleurd glasplaat kopen voor op de tafel of voor op een dressoir.

Sterk en veilig glas kopen

Glas heeft veel positieve eigenschappen waaronder dat het sterk en veilig is. De producten van GLAZZ® zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas en zijn daarom sterk en veilig. Voor zowel in huis, kantoor als in een openbare gelegenheid kunnen onze deuren, bladen en wanden op maat worden samengesteld. Mocht je vragen hebben dan helpen wij je graag.