Douchedeur matglas

Douchdeur Iris (67)

Douchedeur matglas

Ben je op zoek naar een douchedeur voor je douchecabine? Dan stelt je dat voor een aantal keuzes. Zo is er veel keuze als het gaat om het design. Wat dacht je bijvoorbeeld van zwarte kaders rondom voor een industriële look? Dat past mooi binnen de moderne badkamer. En kies je voor een draaideur of misschien toch een schuifdeur?

Een andere keuze die je moet maken is de kleur van het glas. Kies je voor helder glas, satijnglas, getint glas of toch matglas? Bij GLAZZ kan het allemaal. Een douchedeur van matglas is onder onze klanten een populaire keuze. Waarom? Dat vertellen we je graag hieronder!

 

Bekijk producten

Wanneer je kiest voor een douchedeur van matglas

Met een douchedeur van matglas maak je van je douche echt een aparte ruimte in de badkamer. Dat komt omdat je minder makkelijk door matglas heen kijkt. Dat is fijn als je de aandacht een beetje van de douche af wilt leiden. Bijvoorbeeld omdat je een bijzonder wastafelmeubel hebt dat de spotlight verdient.

Het er niet makkelijk doorheen kunnen kijken, betekent ook dat je tijdens het douchen wat meer privacy hebt. Daarnaast is matglas bij een douchedeur ook een goede keuze als je iets minder fan bent van poetsen. Natuurlijk moet je deur wel regelmatig schoonmaken, maar kalkvlekken en andere viezigheid zie je er toch minder op. Dat is wel zo fijn, toch?

Een douchedeur van matglas van GLAZZ

Alle glazen douchedeuren die we bij GLAZZ in de collectie hebben, zijn te bestellen met matglas. Dat maakt dat je bij ons ontzettend veel keuze hebt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een dubbele douchedeur of een douchedeur met matglas en een zwart industrieel kader?

Na je bestelling gaan we in onze eigen fabriek in Friesland aan de slag met het maken van je douchedeur met matglas. En omdat we al meer dan 100 jaar glasproducten maken, draaien we daar onze hand niet voor om. We leveren daarom meestal al in zo’n 15 werkdagen. Het formaat van je douchedeur maakt daarbij niet uit, want wij maken alle glasproducten volledig op maat.

Douchedeur Iris (49)douchedeur matglas

Een douchedeur met matglas bestellen

Op de website van GLAZZ vind je een groot assortiment douchedeuren. Die zijn allemaal met matglas te bestellen. Voor je favorieten kun je online een offerte aanvragen. Dan heb je een handig overzicht bij het maken van je keuze.

Online kun je trouwens ook laten weten of je gebruik wilt maken van onze extra diensten, zoals onze gratis inmeetservice. Daarop bieden we 100% pasgarantie en loop je dus niet het risico dat de douchedeur toch net te groot of te klein is.

Wil je meer weten over onze inmeetservice of heb je hulp nodig bij je keuze voor een douchedeur met matglas? Neem dan gerust contact met ons op. We geven je graag advies.

Gerelateerde onderwerpen