Douchescherm bad

Badwand Lieke

Douchescherm bad

Ben je iemand die graag in bad gaat? Dan weet je als geen ander hoe makkelijk water uit het bad ontsnapt. Binnen de kortste keren is je badkamer kletsnat. Een bekende frustratie na een aangename badsessie.

Heb je al eens nagedacht over een douchescherm voor het bad? Een glazen douchescherm dat al het water in bad houdt? Waardoor je badkamer schoon en vooral ook droog blijft? Bekijk ons assortiment met de meest doucheschermen en ontdek welke het beste past bij het interieur van jouw badkamer.

De voordelen van een glazen douchescherm op bad

De belangrijkste reden dat je kiest voor een douchescherm hebben we al genoemd: het is ontzettend functioneel. Het houdt het water waar je het wilt houden, namelijk in bad. Je hoeft na het badderen niet de hele badkamer meer droog te maken.

Kies je voor een douchescherm van glas? Dan behoud je het licht en de ruimte in je badkamer door te kiezen voor transparant glas. En wil je helemaal een moderne oplossing? Dan kies je voor zo’n mooie industriële badwand van GLAZZ®. Ideaal als je helemaal gek bent van een industrieel interieur in jouw badkamer.

Hou je van privacy en wil je een douchescherm hebben met matglas? Ook dan ben je bij GLAZZ® aan het juiste adres. Ook jouw nieuwe douchescherm met matglas maken we uiteraard op maat en kun je naar eigen wens samenstellen met onze handige, online configurator.

Dé #1 glasspecialist van Nederland

We durven bij GLAZZ® best te zeggen dat we dé glasspecialist zijn van Nederland. Met meer dan 100 jaar aan kennis en ervaring vertellen we je alles over onze glas op maat oplossingen. Naast jouw nieuwe douchescherm voor op bad, maken we ook graag jouw andere producten van glas.

Denk bijvoorbeeld aan een douchecabine van glas, een douchewand of een douchedeur. Ook jouw badkamerspiegel maken we helemaal op maat in onze eigen fabriek op Nederlandse bodem.

En we maken niet alleen glas op maat oplossingen voor in de badkamer. Ook jouw mooie, moderne binnendeur van glas, een scheidingswand voor de woonkamer of een keuken achterwand bestel je online bij GLAZZ®. Ook dan in dat geval geldt: je stelt je eigen product naar eigen smaak samen.

Badwand Lente (2)Badwand Lente

Bestel je douchescherm voor jouw bad bij GLAZZ®

Als je op zoekt bent naar een douchescherm voor op bad, dan moet je echt bij GLAZZ® zijn.

Heb je ons deskundige hulp nodig? Kies dan voor onze gratis inmeetservice. Onze monteur maakt binnen drie werkdagen een afspraak en verzorgt voor jouw de inmeting. Ideaal als je zelf niet zo handig bent of je het inmeten zelf niet echt ziet zitten. Benieuwd naar het glas dat we gebruiken voor jouw douchescherm? Bestel dan een gratis proefmonster en ervaar het glas dat we gebruiken voor jouw oplossing.

Heb je vragen of wil je dat een professional met je meekijkt of meedenkt? Dan komen we graag met je in contact. Neem contact met ons op via de chat of via de klantenservice. Hopelijk spreken we je snel!

Gerelateerde onderwerpen