Badwand zwart

Lieke industrieel sfeer.799

Badwand zwart

Is je badkamer niet heel erg groot, maar wil je wel een douche en een bad? Dan kan je voor een combinatie van beide kiezen. Je doucht dan in bad. Een prima optie als je door ruimtegebrek niet beide in je badkamer kwijt kunt. Omdat je ook in je bad doucht, heb je wel een badwand nodig. Die plaats je voor het deel van je bad waar je staat te douchen.

Met een badwand voorkom je dat je hele badkamer na het douchen nat is. Want dat is niet alleen erg vervelend omdat je het dan elke keer droog moet maken. Het is ook gevaarlijk als je badkamervloer nat is. Door een uitglijder in de badkamer kan je lelijk vallen. Met een badwand los je al die problemen op.

 

Bekijk producten

Een zwarte badwand: voor een industrieel karakter

Bij GLAZZ hebben we verschillende glazen badwanden in ons assortiment. Die kun je naar eigen specificaties op maat door ons laten maken. Heb je een moderne badkamer of een industriële badkamer? Dan past een zwarte badwand daar goed bij. Die geeft je bad- en douchecombinatie een industrieel karakter

Bij de keuze voor een badwand bepaal je zelf hoe je de zwarte kaders in de wand wilt verwerken. Kies je alleen voor een kader rondom? Of wil je de badwand in meerdere vakken verdelen? Bij GLAZZ kan het allemaal. Zo stel je heel makkelijk de badwand samen die precies past in de rest van het interieur van je badkamer.

Maak kennis met de specialisten van GLAZZ

GLAZZ is dé specialist in glasproducten. Dat durven we zo te stellen omdat we meer dan 100 jaar ervaring hebben met het maken van glasproducten. Dat doen we in onze eigen fabriek in Friesland. Onze ervaren medewerkers maken daar al het glas op maat. Dat is ook het mooie aan GLAZZ, ons maatwerk.

Heb je door een schuin dak in je badkamer een speciale maat badwand zwart nodig? Dan is dat bij ons geen probleem. Sterker nog, we hebben zelfs een inmeetservice om je badwand bij je thuis te komen inmeten. Na levering kun je de zwarte badwand dan zelf monteren met behulp van onze montage-instructies. Of je kiest voor onze montageservice. Dan komen onze monteurs de badwand bij je thuis monteren. Als dat niet makkelijk is?

Bestel jouw badwand met zwarte kaders van glas

Een badwand met zwarte kaders bestel je bij GLAZZ heel makkelijk online. Daar vind je ons hele assortiment. Zoek je een badwand die tot aan het plafond reikt? Of wil je een badwand die open kan en dus eigenlijk een baddeur is? Bij GLAZZ vind je het allemaal. En je kunt alle exemplaren afwerken met zwarte kaders waardoor je jouw badkamer makkelijk een industrieel karakter geeft.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Ook over die voor het inmeten en montage? Neem dan gerust contact met ons op. We geven je graag advies!

Gerelateerde onderwerpen