Landelijke badkamer

Landelijke badkamer

Landelijke badkamer

Je hebt een landelijke badkamer. Of je of je wilt je badkamer een landelijk karakter geven. Een landelijke look kun je doorvoeren door het hele huis. Van de woonkamer tot de slaapkamer en van de keuken tot de badkamer.

Met een landelijk karakter maak je jouw badkamer een stuk levendiger. Maar tegelijkertijd creëer je ook rust. En dat zijn geen onbelangrijke eigenschappen van de badkamer. Je besteedt namelijk de meeste tijd in de badkamer aan het begin of einde van de dag.

Je maakt je badkamer pas helemaal af met de juiste materialen. En glas speelt daarbij natuurlijk een hele belangrijke rol. Bijvoorbeeld met een glazen douchecabine, een badkamerdeur of de spiegel aan de wand.

We kunnen je bij GLAZZ alles over glas vertellen in je badkamer. De producten in ons assortiment geven je badkamer nét dat beetje extra’s aan je badkamer. Dat geldt trouwens niet alleen voor een landelijke badkamer. Welke stijl badkamer je ook hebt, glas past in elke badkamer. Bijvoorbeeld in een badkamer met een industriële look of klassiek.

Specialist in glas op maat oplossingen

Bij GLAZZ heb je ruime keuze uit glas op maat oplossingen. Wij leveren glas voor elke ruimte in je huis. Heb je maatwerk nodig? Dan snijden we je glas volledig op maat. Niet alleen voor de badkamer, maar ook voor de keuken, de slaapkamer of de woonkamer.

Je badkamer oogt meteen een stukke lichter en ruimtelijker met een douchewand of douchedeur op maat gemaakt van ons glas. Het voordeel van glas is dat het in elke badkamer past. Bij ons is dat letterlijk en figuurlijk. Daarnaast is glas natuurlijk supersterk. Zeker als je kiest voor het geharde veiligheidsglas van GLAZZ.

Direct van de fabrikant

De producten in onze webshop worden allemaal gemaakt in onze eigen fabriek. Je bestelt jouw product van glas in onze webshop en we gaan direct aan de slag met de productie. Je betaalt nooit teveel. Dus bekijk ons assortiment en ontdek waarmee we je allemaal kunnen bedienen.

GLAZZ is specialist in het produceren van glas. Maar we zijn meer dan alleen jouw leverancier van glas op maat. Wil je jouw badkamer graag laten inmeten? Kies voor de inmeetservice van GLAZZ. Met 100% pasgarantie!

Bij elk product leveren we standaard een handleiding mee voor de montage. Maar mocht je vooraf weten dat je er toch niet uit gaat komen? Maak dan gebruik van onze montageservice.

Kies voor glas in een landelijke badkamer

Glas voor de badkamer is altijd een goede keuze. Ook bij een landelijke badkamer. Ben je benieuwd hoe je jouw badkamer fraaier en veiliger maakt met onze producten van glas op maat? Bekijk ook eens ons assortiment en ontdek met welke producten wij je badkamer mooier maken.

Heb je vragen over één van onze producten? Neem ook gerust contact met ons op via de chat of het contactformulier. Heb je ons advies nodig? Dan gaan we graag met je in gesprek.

Gerelateerde onderwerpen