Industriële scheidingswand op maat

-Scheidingswand woonkamer

Industriële scheidingswand op maat

Heb je een grote open woonruimte, slaapkamer of werkruimte, maar soms erg veel last van tocht of geluid? Dan is een industriële scheidingswand een ideale oplossing. Je creëert er makkelijk twee afzonderlijke ruimtes mee, die toch met elkaar verbonden blijven. En doordat de industriële scheidingswanden van GLAZZ grotendeels uit glas bestaan, houd je in beide ruimtes voldoende licht.

Met een industriële scheidingswand creëer je makkelijk een natuurlijke scheiding in een ruimte, zonder dat je een gevoel van ruimtelijkheid verliest. Dat komt door het glas in de deuren, maar ook doordat je een scheidingswand bij GLAZZ helemaal op maat kunt laten maken. Zo kom je tot een oplossing die altijd past en het beste in een ruimte naar boven brengt.

De voordelen van een industriële scheidingswand

Een industriële scheidingswand is een sieraad voor je woning. Het is zeker niet alleen praktisch, maar voegt ook iets extra’s toe aan je interieur. Daarnaast brengt het plaatsen van een industriële scheidingswand een aantal voordelen met zich mee:

●     Behoud van ruimtelijkheid en verbondenheid

Een industriële scheidingswand is een zwart raamwerk met glas ertussen. Daarom gaat de lichtinval in een ruimte niet verloren. Je behoudt de ruimtelijkheid en open sfeer van een ruimte. Ook sluit je de ruimtes niet helemaal van elkaar af. De verbondenheid blijft, omdat je anderen in de andere ruimte nog steeds ziet. En omdat we ook scheidingswanden met deuren hebben, kun je zelf op elk moment van de dag bepalen hoeveel verbinding je met de andere ruimte wilt creëren.

●     Geluid en geurtjes buitenhouden

Gebruik je tijdens het koken veel kruiden? Dan sluit je de deuren van de industriële scheidingswand tussen de keuken en woonkamer om de sterke geur in de keuken te houden. Of werk je vaak aan de eettafel terwijl de kinderen thuis in de woonkamer spelen? Dan creëer je door de deuren te sluiten snel een rustige ruimte om je te concentreren.

Een industriële scheidingswand is ook een ideale oplossing binnen kantoorruimtes. Om een vergader- en werkruimte van elkaar te scheiden, of een ruimte tijdelijk af te sluiten als een collega aan de telefoon is. Zo is er altijd de mogelijkheid om in alle rust te werken.

Maak kennis met de professionals van GLAZZ

Bij GLAZZ hebben we meer dan 100 jaar ervaring met het bewerken van vlakglas. Dagelijks verwerken we in onze eigen, moderne fabriek in Friesland meer dan 30 ton glas. Daarvan maken we producten op maat voor onder meer badkamers, woonkamers, keukens en kantoren.

Inmeten, produceren en leveren: we doen het bij GLAZZ allemaal zelf. Dat geldt ook voor de industriële scheidingswanden in onze collectie. En omdat we al onze producten van gehard veiligheidsglas maken, weet je zeker dat jouw scheidingswand wel wat kan hebben.

Omdat we al onze producten in onze eigen fabriek op maat maken, kunnen we heel snel leveren. En kies je voor onze handige montageservice, dan komen we de industriële scheidingswand op maat ook bij je thuis of op kantoor plaatsen.

Bestel je nieuwe industriële scheidingswand online

Zag je in onze online-collectie een industriële scheidingswand die past bij je interieur? Dan stel je hem makkelijk precies zo samen als je hem wilt hebben. Kies de maten, glassoort en handgreep van jouw keuze en laat ons weten of je onze montageservice wilt gebruiken.

Heb je liever maatwerk en daardoor hulp nodig bij het samenstellen van je industriële scheidingswand? Neem dan contact met ons. Dan bespreken we samen wat er mogelijk is!

Gerelateerde onderwerpen