Industriële deuren

Het klinkt misschien alsof een industriële deur thuishoort in een fabriek, maar niets is minder waar: industriële deuren zijn namelijk helemaal hip in woningen. Niet zo vreemd natuurlijk, want dit soort binnendeuren zijn echte blikvangers. Bovendien is het weer eens iets anders – zeker als u niet kiest voor industriële deuren van hout, aluminum en staal, maar volledig van glas!

Bekijk hier onze industriële deuren van glas.

Een industriële deur is een echte blikvanger in je huis

GLAZZ® is dé specialist op het gebied van vlakglas. Per dag verwerken wij meer dan 30 ton glas tot allerhande producten van gehard veiligheidsglas. Van douchedeur tot windscherm of glazen tafelblad tot keukenachterwand. Ook het maken van industriële deuren behoort tot onze specialisatie. Want voor zo’n glazen deur wil je natuurlijk geen gewoon glas gebruiken. Het moet immers wel veilig zijn.

Gehard veiligheidsglas is maar liefst vijf keer zo sterk als gewoon vlakglas. En dat is natuurlijk wel nodig ook als we het over industriële deuren hebben. Deze gaan talloze malen per dag open en dicht en soms wel eens harder dan de bedoeling was. Een industriële binnendeur van glas moet dus absoluut sterk zijn.

Altijd de meest geschikte binnendeur

Besluit je dat je graag glazen binnendeuren wilt hebben? Dan komt de volgende stap: wat voor industriële deur wordt het precies? De keuze voor het type industriële deur wordt gemaakt op basis van het deurkozijn. Een aanslagdeur past in een in een bestaand kozijn en gaat naar één kant open. Een taatsdeur werkt echter heel anders – deze draait namelijk om zijn verticale as, waardoor er een bijzonder effect ontstaat. Ook net iets anders is een pendeldeur, waarbij er twee deuren zijn die vaak zowel naar binnen als naar buiten kunnen draaien. Heb je minder draairuimte? Dan is een industriële schuifdeur misschien wel de meest passende oplossing.

100% pasgarantie op een industriële deur

Wij geven je graag de zekerheid dat je nieuwe industriële deur ook echt past. Daarom kun je gebruikmaken van onze inmeetservice waarbij je 100% pasgarantie ontvangt. Het zou immers zonde zijn als die mooie industriële deur net niet goed open en dicht gaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Hier vind je onze industriële deuren van glas. Uiteraard adviseren we je ook graag over de industriële binnendeur die het best in jouw woning past.