Douchedeur met douchewand

Douchedeur met douchewand

Douchedeur met douchewand

Krijgt jouw badkamer een complete make-over? Of staat er een kleine renovatie te gebeuren waardoor je op zoek bent naar een nieuwe douchedeur? Dan heb je vast en zeker al eens nagedacht over het soort douchedeur. Is jouw nis breder dan 900mm breed? Of is het handig dat er een smalle douchedeur komt zodat deze kan draaien? Dan is een douchedeur met douchewand een perfecte oplossing.
Bij GLAZZ verkopen we de meest uiteenlopende douchedeuren van glas. Je ziet alle soorten en stijlen douchewanden met deuren in ons assortiment. Ontdek welke douchedeur het beste bij jouw badkamer past.

 

Bekijk producten

Maatwerk voor elke oplossing

Bij GLAZZ leveren we uitsluitend producten van glas. Daarnaast worden al onze producten op maat gemaakt in onze eigen fabriek.
Geen woning is hetzelfde en daarom is ook elke badkamer anders. Omdat standaardmaten vaak niet voldoen, kiezen we bij GLAZZ voor maatwerk. Er is daarom bij ons altijd voldoende keuze en je hebt niet tot nauwelijks beperkingen. Kies je voor ons? Dan is er altijd een oplossing voor in jouw badkamer.
Heb je ons assortiment al eens gezien? We verkopen nog veel meer producten, allemaal op maat te maken en uiteraard van glas. Of je nu kiest voor een douchedeur van glas, een glazen douchecabine of een nieuwe inloopdouche.

Niet alleen glas, maar ook service op maat

Je hebt inmiddels wel door dat GLAZZ veel meer is dan alleen jouw leverancier van glasproducten. We leveren namelijk niet alleen je douchewand met douchedeur, maar we monteren ze ook. Dat is natuurlijk erg handig als je van tevoren al weet dat het jou niet gaat lukken. Onze monteur maakt graag met jou een afspraak voor de montage van jouw nieuwe douchedeur met douchewand.
Maatwerk komt heel precies. Het is ontzettend belangrijk dat je een douchedeur bestelt met de juiste afmetingen. Daarom is onze inmeetservice een belangrijk onderdeel geworden van onze dienstverlening. Vind je het lastig om de inmeting zelf te doen? Of wil je er zeker van zijn dat de formaten van je nieuwe douchewand klopt. Dan kan GLAZZ de inmeting voor je regelen.

Douchewand met douchedeur
Douchewand met douchedeur zwart

Een glazen douchewand met douchedeur kopen?

Hebben we je voldoende kennis laten maken met GLAZZ? Je weet nu wie we zijn en wat de voordelen zijn als je jouw douchewand met douchedeur besteld in de webshop van GLAZZ.
Heb je vragen over onze glazen douchewanden? Of over één van onze andere producten in de webshop? Stel je vraag via onze chat of stuur een berichtje via ons contactformulier.

 

Gerelateerde onderwerpen