Douchewand 100 cm breed

Douchewand 100 cm

Douchewand 100 cm breed

Ben je op zoek naar een nieuwe douchewand? Je vindt hier alle douchewanden van 100 cm breed. Maar ben je op zoek naar een andere maat? Ook dan ben je op de juiste plek voor het samenstellen voor je douchewand.

Bij GLAZZ hebben we een uitgebreid aanbod met de meest uiteenlopende, moderne douchewanden. Of je nu op zoek bent naar een douchewand van 100 cm breed of een douchewand met een andere afmeting. Dat maakt bij ons niet uit. Bekijk ons ruime assortiment en ontdek meteen de mogelijkheden die we je bieden. Bij elke douchewand bepaal je zelf de maat en wij maken de douchewand op maat.

Bekijk hieronder ons assortiment met douchewanden van 100 cm breed en alle andere afmetingen.

De voordelen van een douchewand van glas

De douchewanden van GLAZZ worden uitsluitend gemaakt van gehard veiligheidsglas. Daardoor zijn al onze douchewanden zeer stijlvol en ook nog eens makkelijk schoon te maken.

Een douchewand van 100 cm breed is natuurlijk een perfect formaat om de douche af te schermen. Je zorgt met deze douchewand dat het spatwater binnen de douche blijft. En dat is wel zo prettig. Bij GLAZZ bepaal jij ook de hoogte van de douchewand. Heb jij wel eens gedacht aan een douchewand tot aan het plafond? Ook dit behoort tot de mogelijkheden!

We vinden daarnaast dat je nieuwe douchewand ook moet passen bij je badkamer. Met glas maakt het niet uit wat voor type badkamer je hebt. Glas past namelijk in iedere badkamer. En glas is niet alleen stijlvol, het maakt je badkamer optisch ook nog eens groter. Een win-winsituatie dus!

Douchewand 100 cm breed op maat

Een douchewand van 100 cm breed is een gangbare maat. Het formaat van 100 cm is geschikt voor zowel grote- als kleine badkamers. Ondanks dat je gebonden bent aan de standaard formaten van je douchewand stel je bij GLAZZ alsnog je douchewand zelf samen. Oké, de afmetingen, daar moet je je wel aan houden. Maar verder heb je geen beperkingen. Kies jouw type douchewand en stel hem helemaal zelf samen op onze website. Je berekent ook nog eens direct de prijs online.

De online specialist in glas

Als je toch bezig bent met het vernieuwen of verbouwen van je badkamer, waarom zou je dan ook niet even verder kijken in ons assortiment? We produceren namelijk veel meer producten van glas voor in en rondom huis. Heb je een nieuwe badkamerspiegel nodig? Of een nieuwe pendel- of schuifdeur als badkamerdeur? Neem eens een kijkje in ons assortiment en ontdek wat bij jouw badkamer past.

Heb je vragen, een opmerking of kun je ons advies goed gebruiken? Of je nu op zoek bent naar een douchewand van 100 cm breed of een douchehoek met andere afmetingen. Bekijk eens ons aanbod en ontdek welke producten van glas we nog meer leveren.

We staan graag voor je klaar. Neem contact op via de chat, per telefoon of stuur ons een berichtje via het contactformulier. We verzekeren dat we je zo goed mogelijk helpen.

Gerelateerde onderwerpen