Douchedeur 80 cm breed

Douchedeur 80 cm breed

Douchedeur 80 cm breed

Ben je op zoek naar een nieuwe douchedeur van 80 cm breed? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Naast de maat stel je bij GLAZZ je de douchedeur helemaal zelf samen. 

Kies uit diverse soorten glas, deurgrepen en scharnierprofielen. Is jouw nis voor de douchedeur toch net wat breder of smaller? Dat maakt bij GLAZZ niet uit. Je vult de maat in die je nodig hebt en wij maken jouw nieuwe douchedeur op maat. Heb je een douchedeur nodig met afwijkende afmetingen? We maken alle douchedeuren op maat, standaard afmetingen of niet. Jij bepaalt uiteindelijk zelf hoe jouw douchedeur eruit komt te zien.

Kies hieronder een type douchedeur en stel deze naar wens samen.

Is 80 cm de juiste douchedeur maat?

Twijfel je over de juiste maat? Moet de douchedeur niet 80 cm zijn maar 81 cm? Kies dan voor de inmeetservice van GLAZZ. Met een paar klikken maak je een afspraak met één van onze monteurs voor een inmeting. We zorgen daardoor dat jij je douchedeur op de juiste afmetingen bestelt waardoor je zeker weet dat jouw douchedeur past.

Kies je voor onze inmeetservice? Dan maak je ook gelijk gebruik van onze 100% pasgarantie! Die verantwoordelijkheid nemen we op ons, want dat vinden we wel zo eerlijk naar jou toe. Na het inmeten en het bestellen van je glazen douchedeur gaan we in onze eigen fabriek aan de slag met de productie. We zorgen daarmee dat jouw nieuwe douchedeur snel geleverd wordt. Bij deze levering vind je een uitgebreide handleiding van hoe je jouw douchedeur zelf kunt monteren.

Zie je de montage zelf niet zitten? Dan nemen we de montage graag uit handen. Behalve onze inmeetservice hebben we ook onze eigen montageservice. Dat is wel zo makkelijk als je zelf niet heel handig bent. Of als je er zelf gewoon geen zin in hebt natuurlijk.

De specialist in gehard veiligheidsglas

GLAZZ is gespecialiseerd in het produceren van allerlei producten van gehard veiligheidsglas. Niet alleen maken we je douchedeur precies op 80 cm? Je bent bij ons ook aan het juiste adres voor je douchecabine, douchewand of spiegel op maat. Maar ook buiten je badkamer zijn we graag jouw partner in glas. Bijvoorbeeld voor in de keuken, in deuren en bij windschermen.

Heb je binnenkort een douchedeur van 80 cm?

Heb je een vraag over één van onze glazen douchedeuren? Of heb je onze hulp nodig bij één van onze andere producten van glas? De klantenservice van GLAZZ staat je graag te woord. Ook als je een speciaal verzoek hebt of eerst graag wat meer informatie over onze douchedeuren wilt hebben. Stuur ons een berichtje via de chat of vul het contactformulier in op onze website.;

Gerelateerde onderwerpen