Ronde spiegel

Spiegel op maat

Ronde spiegel

Is jouw ronde spiegel aan vervanging toe? Of ben jij op zoek naar een unieke ronde spiegel voor in jouw interieur?

Wil jij een ronde spiegel op maat laten maken? Dan ben je bij GLAZZ op het juiste adres. In onze fabriek maken wij de spiegels volledig op maat voor jouw woonkamer, hal, toilet of badkamer. Of je nu een ronde spiegel, grote spiegel of perfect passende spiegel op maat zoekt? Je kunt ze in allerlei formaten bij ons online samenstellen en bestellen. Nu is de vraag. Ga jij voor een rechte of een ronde spiegel?

 

Bekijk producten

Spiegel in het interieur

Ronde spiegels zie je steeds vaker terug komen in het interieur. Dus wij snappen heel goed jouw interesse in een ronde spiegel. Een ronde spiegel met een zwarte of gouden lijst vind je in verschillende designwinkels terug maar blijkbaar is dit niet wat jij zoekt. Jij wil wat anders, iets groters of zelf de maat bepalen. Dat kan bij GLAZZ! Bestel jouw ronde spiegel in het zilver, grijs getint of brons getint.

Een hotelkamer is altijd zeer efficiënt ingedeeld zodat er optimaal van de ruimtes gebruik wordt gemaakt. Een spiegel of ronde spiegel mag daar niet in ontbreken. Een spiegel vergroot de ruimte optisch wat direct een effect heeft op de beleving tijdens je verblijf. Zo wordt er vaak gekozen voor een spiegelwand of ronde spiegel. Op deze manier worden de functionele eigenschappen van een spiegel optimaal gecombineerd met het design van een kamer.

Heb jij wel eens gedacht aan een ronde spiegel voor in jouw hal of woonkamer? Misschien wel in brons of grijs getint om net even een andere sfeer te creëren. Super leuk om jouw hal of woonkamer te upgraden!

Samenstellen van een ronde spiegel

Een ronde spiegel kun je overal wel gebruiken. Ben je op zoek naar een spiegel in de badkamer, de woonkamer, de slaapkamer of voor op kantoor? GLAZZ maakt je ronde spiegel op maat. De spiegel stel je volledig zelf samen in onze webshop. Je hoeft alleen nog een keuze te maken voor het formaat, het spiegelglas en de dikte van je nieuwe spiegel.

De minimale dikte van de ronde spiegel is afhankelijk van de grootte van de spiegel. Om de dikte van de ronde spiegel te bepalen hanteren we de volgende staffel. Natuurlijk ben je er vrij in om een dikkere spiegel te nemen wanneer je dit optisch mooier vindt.

  • Oppervlakte < 1m² - 5mm spiegel
  • Oppervlakte < 2m² - 6mm spiegel
  • Oppervlakte > 2m² - 8mm spiegel

Nu is de vraag. Ga jij voor een rechte of een ronde spiegel?

rechte spiegel
Ronde spiegel

Ruimte creëeren

Een spiegel zorgt ervoor dat een ruimte optisch groter wordt. Dit is natuurlijk ontzettend fijn. Dit effect kan nog worden vergroot door ook gebruik te maken bijvoorbeeld een glazen deur of glazen schuifdeur. Een glazen deur zorgt dat het natuurlijke licht beter verspreid wordt en dat de donkere ruimtes meer licht krijgen. Daarnaast creëer je ruimte doordat de zichtlijnen worden vergroot. Heb je een donkere hal, overloop of woonkamer? Bekijk hier de mogelijkheden van een glazen deur.

Ronde spiegel op maat kopen?

Bestel je jouw ronde spiegel op maat? Dan koop je jouw spiegel direct bij onze fabriek in Nederland. We hebben inmiddels ruim honderd jaar ervaring met glas op maat. Elke dag maken we in onze fabriek de meest uiteenlopende producten van glas. Sterker nog, we verwerken dagelijks maar liefst dertig ton glas voor producten die volledig gemaakt worden van maatwerk glas.

Heb je vragen of opmerkingen? Of heb een speciaal verzoek? We staan graag voor je klaar met al onze antwoorden. Neem contact op via de chat, het contactformulier of bel ons en we staan je graag te woord.

Gerelateerde onderwerpen