Dubbele glazen deuren

Dubbele glazen deuren

Dubbele glazen deuren

Een open ruimte of keuken is natuurlijk superpraktisch, maar soms zou je willen dat je deze kon afsluiten van de rest van de kamer. Maar ja, van die massieve deuren zie je waarschijnlijk ook niet zitten, want hiermee blokkeer je meteen het zicht en alle lichtinval. Zonde! Gelukkig zijn er ook dubbele deuren van glas, gemaakt door GLAZZ. En dat kan weleens precies zijn wat jij nodig hebt!

Dit is wat je zoekt: dubbele deuren van glas.

Sluit een brede doorgang af met een dubbele deur van glas

Dubbele deuren noemen we ook wel ensuite deuren. Ze zijn ideaal om een brede doorgang mee af te sluiten. Als je dan ook nog eens kiest voor dubbele deuren van glas, creëer je een echt wow-effect. Glazen dubbele deuren zijn niet alleen heel praktisch, maar ook enorm mooi en stijlvol.

Met dubbele deuren van glas blijft de lichtinval en het zicht behouden, maar kun je een ruimte toch afsluiten wanneer jij dat nodig vindt. Dit is dus ideaal bij een open keuken, maar ook bij andere brede doorgangen in je woning of in een kantoor. Bovendien heb je bij GLAZZ de keuze uit verschillende dubbele binnendeuren, waardoor je altijd de perfecte oplossing voor jouw situatie vindt.

Kieshulp deuren

Dubbele deuren van gehard veiligheidsglas

Als wij het over glazen dubbele deuren hebben, vraag je je misschien af hoe dat dan zit als het over veiligheid gaat. Want ja, glas is mooi, maar is het ook niet erg kwetsbaar? Je hebt immers geen zin in een glazen dubbele deur die aan diggelen gaat. We kunnen je dan ook geruststellen: onze dubbele deuren van glas zijn oer- en oersterk.

Wij gebruiken namelijk geen gewoon glas, maar gehard veiligheidsglas. Dit is maar liefst vijf keer zo sterk als ongehard glas en daardoor ideaal voor glazen producten die je intensief gebruikt. (Dubbele) binnendeuren zijn hier een goed voorbeeld van. Bovendien kunnen wij de glazen deuren in onze Nederlandse fabriek in iedere maat maken die jij wilt, dus het is de perfecte oplossing voor die ene brede doorgang die je wilt afsluiten wanneer het jou uitkomt.

Alles van gehard veiligheidsglas

Omdat GLAZZ gespecialiseerd is in producten van gehard veiligheidsglas, zijn er heel wat mogelijkheden als je op zoek bent naar dubbele openslaande deuren. Ga er dus maar even goed voor zitten en bekijk onze modellen online: Hier vind je onze dubbele deuren van glas.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden en alle opties die wij bieden, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.

Gerelateerde onderwerpen