Woontrends 2024

Benieuwd naar de belangrijkste woontrends van 2024? GLAZZ neemt je mee in de interieurtrends van 2024 en vertelt je precies wat wel helemaal in is en wat in 2024 eigenlijk niet meer kan.

Wil je weten welke rol glas in je interieur speelt? En waar je het allemaal voor kunt toepassen? Lees dan ook de artikelen op de website en laat je inspireren door de mogelijkheden van glas.

De nieuwste trends voor de keuken

Een keuken achterwand van glas geeft jouw keuken een andere look of net dat "WAUW" effect wat je nodig hebt. Bekijk hier een aantal opgeleverde projecten en laat je inspireren.

Trends in de badkamer

Een badkamer inrichten, renoveren of ontwerpen komt heel precies zodat elke m² optimaal benut wordt. Daarnaast speelt de sfeer in de badkamer een steeds grotere rol. Om functionaliteit en sfeer in de badkamer samen te laten komen inspireren wij jou!

Ontdek ook de actuele trends voor jouw deuren

Voor elke situatie een passende deur. Een aanslagdeur voor in een bestaand kozijn of een luxe taatsdeur voor in een kozijnloze nis. Ook een glazen schuifdeur wordt steeds vaker toegepast in een woonkamer, keuken en badkamer.

Natuurlijk kan de deur op maat gemaakt worden.

Trends voor buiten: ook voor in jouw tuin

Zit je graag in de tuin? Maar waait het vaak te hard om buiten te zitten? Met een glazen windscherm behoud je wel het uitzicht, maar zit je heerlijk in de luwte.