Glazen douchewand op maat

Een glazen douchewand is niet alleen een echte blikvanger in je badkamer, maar ook nog eens enorm praktisch. De glazen douchewanden van GLAZZ® zijn namelijk gemaakt van gehard veiligheidsglas. Bovendien maken wij je nieuwe douchewand precies op maat, zodat deze altijd perfect past. Jij kiest het model, voert de maten en je voorkeuren in en wij doen de rest!

Stel hier je glazen douchewand samen.


Veiligheid in de badkamer

We willen natuurlijk allemaal een mooie badkamer, maar deze moet ook veilig zijn. Daarom is een glazen douchewand van gehard veiligheidsglas zo’n goede keuze. Dit glas is namelijk maar liefst vijf keer zo sterk als gewoon glas en dat zorgt voor een sterke douchewand. Je moet er immers niet aan denken dat daar een ongeluk mee gebeurt.

Uiteraard zijn niet alleen onze douchewanden van gehard veiligheidsglas. Je kunt de gehele douchecabine hiervan laten maken. Een glazen douchewand met deur, bijvoorbeeld. Dit kan een openslaande deur zijn, maar ook een glazen schuifwand of een douchescherm van glas. En wil je graag iets anders dan gewoon tegeltjes tegen de muur? Wij maken ook (achter)wandpanelen voor de douche.

De voordelen van een glazen douchewand

Dat een douchewand van glas mooi is, ben je ongetwijfeld met ons eens. En je kunt je vast ook wel voorstellen dat het super makkelijk schoonmaken is, zo’n glazen douchewand. Een beetje Glassex doet al wonderen. Dat zijn bovendien niet de enige voordelen van een glazen wand van GLAZZ®. Je profiteert ook van:

Veel verschillende modellen om uit te kiezen.

  • Op maat gemaakt.
  • Een inmeetservice met 100% pasgarantie.
  • Slimme bevestiging met wandklemmen of een u-profiel.
  • Beslag in chroom, RVS of zwart.
  • Veiligheidsglas.

Een glazen douchewand op maat gemaakt

Wil jij een op maat gemaakte glazen douchewand of een glaswand van gehard veiligheidsglas? Wij maken het voor je in onze eigen moderne fabriek. Je kunt zelf de juiste maten doorgeven, maar ook gebruikmaken van onze inmeetservice. Hierop krijg je 100% pasgarantie, zodat je zeker weet dat de douchewand precies past. Ben je al bekend met de afmetingen? Dan kun je uiteraard ook direct je douchewand bestellen in onze webshop.

Laat je inspireren door onze collectie glazen douchewanden. Bekijk hier de verschillende modellen en ontdek wat er allemaal mogelijk is. Ziet jouw badkamer er binnenkort ook zo oogverblindend uit? Wel met een glazen douchewand van GLAZZ®!

Heb je wel eens gedacht aan een glazen badkamer deur? Meer licht in zowel de badkamer als op de overloop. Ook als je graag nog wat meer wilt weten over onze producten van gehard veiligheidsglas, staan we voor je klaar. We helpen je graag!