Douchewand plaatsen

Douchewand plaatsen

Douchewand plaatsen

Het moet er nu toch eens van komen. Die nieuwe douchewand kopen. Je gaat voor kwaliteit en dus heb je gekozen voor een douchewand van gehard veiligheidsglas. Een prima keuze vinden wij! Het enige probleem is nog: de douchewand plaatsen. Je kunt er wel eentje gaan bestellen, maar hoe krijg je die in je badkamer geplaatst?

Daar hebben wij het antwoord op. We begrijpen heel goed dat het een douchewand plaatsen niet voor iedereen is weggelegd. Je bestelt je glazen douchewand bij GLAZZ en maakt gebruik van onze montageservice. We leveren onze douchewand snel bij je thuis en onze monteur zorgt voor de plaatsing ervan. Makkelijk toch? Je hebt er zelf helemaal geen omkijken meer naar! 

 

Bekijk producten

Kenners van glas

We werken elke dag met meer dan 70 mensen aan allerlei producten van glas. Welk product je ook van glas wilt laten maken? We snijden je glas op maat. We leveren trouwens niet alleen glas voor de badkamer. Maar ook voor de keuken, voor glazen deuren of scheidingswanden. Door onze brede expertise en ervaring met glas kunnen we iedereen bedienen die zijn of haar product wil hebben. Van gehard veiligheidsglas uiteraard. Want dat is waar we goed in zijn.

Kieshulp badkamer

Glas voor elke oplossing in je badkamer

Het grote voordeel van glas is dat het doorzichtig is waardoor je ruimtes vaak een stuk groter maakt. En dat geldt ook voor glas in de badkamer. Door veel gebruik te maken van glas, bijvoorbeeld voor een wand, douchecabine of douchedeur op maat maak je jouw badkamer voor het oog een stuk ruimer. Een ander voordeel is dat glas in iedere badkamer past waardoor je je nooit zorgen maakt of het qua look wel passend is.

Jouw nieuwe douchewand laten plaatsen? Dit betaal je bij GLAZZ voor de montage

Zie je het niet echt zitten om zelf je nieuwe douchewand te plaatsen? Bij GLAZZ nemen we deze zorg graag uit handen. Het plaatsen van jouw douchewand kun je namelijk ook laten doen door één van onze professionals. De montage van jouw douchewand kun je door GLAZZ laten doen vanaf € 310. Kies je voor de montage? Dan neemt onze monteur contact met je op voor het inplannen van een afspraak.

Een glazen douchewand plaatsen of installeren?

Wil je jouw nieuwe douchewand laten plaatsen door een monteur? Dan gaan we dat direct voor je regelen. We maken een afspraak met jou voor het plaatsen van je douchewand. Kies bij de bestelling van je douchewand voor onze montageservice en wij regelen de rest. 

Wil je weten welke douchewanden we allemaal leveren? Bekijk dan direct ons assortiment op de website en ontdek welke wand het beste aansluit bij de wensen die jij hebt.

Gerelateerde onderwerpen