Douchewand matglas

Douchewand Milou (18)

Douchewand matglas

Ben je op zoek naar een glazen douchewand, maar twijfel je nog over het type glas? Dan ben je niet de enige. Er is namelijk nogal wat keuze, zeker als je jouw douchewand koopt bij GLAZZ. Want kies je voor helder glas, satijnglas, getint glas of toch een douchewand van matglas? Die keuze hangt af van meerdere factoren. Wat past het beste bij de rest van je badkamer? Hoe ruimtelijk is je badkamer? En hoeveel privacy wil je? De antwoorden hebben allemaal invloed op de keuze voor de glassoort.

Wanneer valt de keuze op een douchewand van matglas? Dat lees je hieronder!

 

Bekijk producten

Wanneer je kiest voor een douchewand van matglas

Een douchewand van matglas is ideaal als je graag wat privacy hebt tijdens het douchen. Door matglas kijk je niet heen zoals je dat bij helder glas wel doet. Dat is ook fijn als je van de douche graag een wat meer afgesloten ruimte maakt, die losstaat van de rest van je badkamer.

Matglas is ook een goede keuze als je een ruime badkamer hebt. Het doet namelijk massiever aan dan helder glas. Daarmee krijgt je douche meer body, wat in een wat ruimere badkamer heel goed tot zijn recht komt. Daarnaast zie je op matglas minder snel vlekken door kalk en ander vuil, waardoor je minder vaak hoeft te boenen.

douchewand matglas

Kies voor een mooie douchewand van GLAZZ

Bij GLAZZ hebben we een grote collectie glazen douchewanden om uit te kiezen. Alle varianten zijn in matglas uit te voeren. Daardoor is je keuze groot. Kies bijvoorbeeld voor een douchewand met industriële zwarte kaders of eentje die je met klemmen bevestigt.

Het mooie van GLAZZ is dat we alle douchewanden op maat voor je kunnen maken. Zo weet je zeker dat het altijd past. Zeker als je gebruikmaakt van onze inmeetservice. Daarop bieden we 100% pasgarantie. De montage kan je na levering zelf doen met behulp van onze montagehandleiding, maar onze monteurs komen de douchewand ook graag bij je plaatsen. De keuze is helemaal aan jou!

Een douchewand met matglas bestellen

Bij GLAZZ bestel je een douchewand met matglas heel makkelijk online. De glassoort kies je tijdens je bestelling. Ook de maten geef je dan door. Twijfel je nog tussen een paar verschillende type douchewanden? Vraag dan gerust van allemaal een online een offerte aan. Dan heb je een handig overzicht om een keuze te maken.

Krijg je liever eerst nog wat persoonlijk advies over wat het beste past in jouw badkamer? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag!

Gerelateerde onderwerpen