Meubelplaat op maat

Meubelpaneel (2)

Meubelplaat op maat

Je hebt een TV kast, tafel, bureau of een dressoir en deze wil je uniek maken met een mooi meubelplaatl. Je ziet steeds vaker dat er wordt gekozen voor een houten meubelpaneel op een witte kast of oude tafel.  Door de combinatie van de materialen en de kleur maak je bestaande kast weer als nieuw. Het ziet er superstrak uit, het is duurzaam en je hebt een ruime keuze aan diverse kleuren. En bij ons? Altijd een meubelpaneel die voor jou op maat wordt gemaakt.

Meubelplaat op maat van glas

Heb je een kast of tafel die je wilt vernieuwen met een nieuwe meubelplaat? Heb je al eens nagedacht over een meubelplaat van glas? Het gebruik van glas heeft veel voordelen, die we graag even met je doornemen:

  1. Glas is vocht en hittebestendig. 
  2. Glas trekt niet krom als hout
  3. Keramisch gekleurde meubelplaten verkleuren niet
  4. Beschikbaar in transparant en dekkend gekleurd glas
  5. Beschikbaar in hoogglans en matte uitstraling
  6. Eenvoudig schoon te maken
  7. Super strak en stijlvol
  8. Eenvoudig te plaatsen
  9. Volledig op maat gemaakt in onze fabriek

Door deze voordelen kun je onze meubelplaten van glas op verschillende manieren toepassen. Je kunt een glazen meubelplaat eenvoudig op een bestaande kast, tafel of bureau neerleggen met siliconen dopjes. Zo ontstaat er een kleine ruimte tussen het meubel en de glasplaat. De glasplaat kun je er overigens gewoon altijd weer vanaf halen. Het is ook mogelijk om de glasplaat met montagekit vast te plakken. Zo wordt de glazen meubelplaat onderdeel van het meubel.

Meubelplaat tv kast
Meubelplaat tv kast

Er zijn nog méér mogelijkheden met een meubelplaat van glas. Je kunt een meubelplaat natuurlijk op je tafel of meubel plaatsen. Maar heb je ook wel eens nagedacht aan een de mogelijkheden in je keuken of badkamer? Denk aan een glazen wastafelblad of een aanrechtblad van glas

Glas is vochtbestendig en is daardoor ideaal voor plekken waar het vocht gemakkelijk bij kan komen. Veel klanten kopen ook een meubelplaat als planchet of voor de vensterbank. De mogelijkheden zijn oneindig.

Planchet (5)
Planchet (6)

Meubelplaat zelf samenstellen

Jouw nieuwe meubelplaat maken we op maat en stel je helemaal zelf samen op onze website. Bijvoorbeeld in het wit, zwart, grijs of een kleur zoals groen, geel, zandkleur of parel. Alle kleuren zijn dekkend en Uv- en krasbestendig. Het meubel eronder zie je dus niet meer. 

De kleuren zijn beschikbaar in hoogglans en in een matte uitstraling. Het grote verschil tussen een hoogglans meubelplaat en een matte meubelplaat is de spiegeling. Een hoogglans meubelplaat geeft een luxe uitstraling met een spiegelend effect. Een matte meubelplaat heeft een ruw oppervlak waardoor de spiegeling sterk verminderd is. Wil je de kleuren eens op je gemak zelf thuis bekijken? Bestel dan een aantal gratis proefmonsters.

Heb je een mooie kast in huis en wil je deze beschermen? Ook dan is glas een geschikte oplossing. Het voordeel van een glazen meubelplaat is dat het gemaakt is van helder glas. Je blijft de kast door het glas goed zien en toch bescherm je jouw kast tegen krassen, kringen en andere beschadigingen.

Meubelplaat zwart vensterbank
Meubelplaat wit vensterbank

Meubelplaat van gehard veiligheidsglas

Bij GLAZZ produceren we uitsluitend meubelpanelen van gehard veiligheidsglas. Je weet daardoor zeker dat jouw meubelplaat ook perfect past. Bij GLAZZ hebben we meer dan 100 jaar ervaring en zijn we dé glasspecialist van Nederland. Alle producten op de website maken we op maat in onze eigen fabriek op Nederlandse bodem. 

Bestel je jouw glas op maat bij ons? Dan wordt je geholpen door een team van experts met jarenlange ervaring en kennis op het gebied van glasproductie. Daarnaast werken we met een landelijk netwerk van monteurs die altijd voor je klaar staan bij het inmeten of monteren van je glazen deur op maat, keukenachterwand of douchewand.