Industriële douchewand met 4 kaders

De industriële douchewand Lili kenmerkt zich door 4 strakke kaders. Standaard wordt de glazen douchewand met 2 zwarte klemmen aan de muur bevestigd en kan deze douchewand aan de onderzijde worden gekit. In het glas komen sparingen waar de klemmen bevestigd kunnen worden. De stabilisatorstang zorgt voor extra stevigheid. Deze douchewand is ook geschikt voor onder een schuin dak of wanneer de vloer of wand scheef afloopt. 

Deze douchewand wordt in onze fabriek gemaakt van gehard veiligheidsglas. Dit betekent dat het glas 5 keer sterker is dan normaal glas. Het glas kan geleverd worden met een ClearShield© fabriekscoating zodat vuil en kalk niet aan het glas kan hechten.

Het zwarte kader is rondom aangebracht met keramische verf. Bij harden van het glas is de keramische verf één geworden met het glas en is hierdoor kras en UV bestendig. Makkelijk schoon te maken en te onderhouden. Stel de douchewand helemaal naar wens samen door een keuze te maken uit het beslag. Door deze mogelijkheden maken wij de best passende douchewand voor de badkamer.

Producteigenschappen

Glassoort Gehard veiligheidsglas
Dikte
8 mm
Breedte
Max. 1.450 mm breed
Hoogte
Max. 2.400 mm hoog
Klemmen 2 of 4 wand/vloerklemmen | zwart
Stabilisatorstang Max. 1.000 mm lang | zwart
Aantal industriële kaders
4 kaders
Industriële look
Keramische print | UV en krasvast
Schuine zijde
Optioneel
Onderhoud
Eenvoudig te reinigen door profielloos design

GLAZZ® helpt graag