Industriële douchecabines

industriele douchecabine

Industriële douchecabines

Ga jij de badkamer opnieuw inrichten? Gaat het bad eruit? Of moet er een nieuwe douchecabine komen? Douchecabines zijn er in veel varianten en het aanbod wordt steeds groter. Heb jij de nieuwe douchecabine-trend al gezien? Bij GLAZZ zien we de laatste jaren een enorme run op industriële douchecabines. Je kent ze vast wel. Een douchecabine met één of meerdere industriële kaders en met zwart beslag. 

Industriële douchecabine: Bijzonder goed alternatief

De industriële stijl van de woonkamer wordt nu ook doorgetrokken naar de badkamer. De zwarte kranen en douchekoppen zijn al populair in de sanitairzaken. Maar wat dacht jij van een bijpassende industriële douchecabine!

Wij zien vaak industriële douchecabines met een stalen of een aluminium frame. Prachtige producten, maar vuil kan zich makkelijk ophopen achter de kaders wat niet hygiënisch is. Daarnaast is het schoonmaken een stuk lastiger. Gelukkig is hiervoor een heel mooi alternatief! De industriële douchecabines van GLAZZ zijn volledig van glas. Het vuil kan zich daarom niet hechten aan of achter de kaders. Daarnaast is een glazen douchecabine van GLAZZ lichter en makkelijk schoon te maken. Wel zo handig want een industriële douchecabine wordt meerdere malen per dag gebruikt. De kleur van de kaders is UV- en krasbestendig. Hierdoor blijft het zwarte kader mooi en perfect zwart na het schoonmaken van de douchecabine.

Kieshulp badkamer

Hoe maakt GLAZZ jouw nieuwe industriële douchecabine?

De douchecabine wordt in onze fabriek op maat gesneden. Vervolgens worden de zwarte kaders met een keramische verf op het glas geprint. De industriële douchecabine wordt in de oven verhit en daarna snel afgekoeld. Dit proces wordt het het hardingsproces genoemd. Hierna is het glas gehard veiligheidsglas. De zwarte kaders worden tijdens het hardingsproces onderdeel van het glas en kunnen er niet meer van af. Het glas is zeer glad (hygiënisch), is duurzaam en is tegen het verkleuren door de uv-straling (hoge kleurvastheid).

Industriële douchecabine op maat laten maken?

Wil je jouw industriële douchecabine op maat laten maken? Kies voor GLAZZ. Je kiest dan voor een perfect passende douchecabine met uitgebreide service mogelijkheden. Bekijk ons ruime aanbod en bereken direct de prijs op onze website.

Twijfel je over de maat? Dan hebben wij dé oplossing. Kies voor onze inmeetservice en je zorgt ervoor dat jouw douchecabine met de juiste afmetingen wordt besteld. Onze monteurs staan voor je klaar en ontzorgen je graag bij het inmeten van je douchecabine. Kies voor je onze inmeetservice dan krijg je bij GLAZZ een 100% pasgarantie!

Heb je verder nog vragen? Ook dan staan we natuurlijk voor je klaar. Neem contact op via ons formulier of start een gesprek via onze chat.

Gerelateerde onderwerpen