Eenvoudig glas op maat bestellen

Géén tekeningen meer maken maar direct online de maten invoeren voor een glazen deur, douchewand of glazen keukenachterwand. Hierdoor weet je direct wat jouw prijs is en bespaar je tijd!

Het samenstellen van jouw product of glas op maat gaat heel eenvoudig. Via je telefoon of tablet vul je de maten in en zie je direct de prijs. De maten genereren de tekeningen zodat jij deze alleen maar hoeft te controleren. Het glas kan met beslag namens jou worden geleverd in Nederland en België.

Alle producten kunnen onder white of private label worden geleverd. Hierdoor lever je direct zonder merknaam of met jouw eigen merknaam. Een online shop met alleen jouw producten onder jouw merknaam is ook mogelijk.

Bespaar tijd door snel offertes te maken, bestellingen te plaatsen en de kwaliteit en snelheid te verhogen.

Jouw shop voor glas op maat: 

  • Jouw prijs
  • Jouw merk
  • Jouw product op maat
  • Jouw shop
  • Onze service en kwaliteit

Laat jouw gegevens achter en wij nemen contact met je op voor het maken van een telefonische demo afspraak. Binnen 15 minuten brengen we  je volledig op de hoogte van alle mogelijkheden. Ben je tussen 4-9 februari 2019 aanwezig op de BouwBeurs? Laat het ons dan hieronder weten zodat wij weten wie wij kunnen verwachten.

(Kaarten voor de BouwBeurs zijn gratis en vraag je via deze link aan )
@