Industriële glazen binnendeur Bernard:

De industriële glazen deur Bernard met kader is een aanslagdeur voor een stalen kozijn en is geschikt voor zowel een stomp- als een opdek kozijn. In een stalen kozijn zitten twee of drie bestaande paumelles waarop een glazen deur eenvoudig geplaatst kan worden. Bij deze industriële glazen deur worden 2 zwarte paumelle delen geleverd die op de bestaande pins van het kozijn geplaatst kunnen worden. Deze scharnieren dragen een glazen deur die maximaal 1.000mm breed is. De maximale sponningdiepte voor deze scharnieren is 24 mm.

Een glazen aanslagdeur wordt vaak toegepast als tussendeur in een woonkamer, slaapkamer, badkamer en toilet. Door een keuze te maken uit de verschillende glassoorten kan ook de mate van privacy en uitstraling worden gekozen. De glazen deur wordt op maat geleverd en met een slotkast naar keuze. In de meeste situaties is een slot niet nodig. Wordt er een werkkamer afgesloten dan kan een dag/nacht slot een optie zijn. Voor een badkamer/toilet wordt vaak gekozen voor een vrij/bezet slot.

Voor deze glazen deur zijn diverse zwarte kader patronen beschikbaar. Het zwarte kader naar keuze is op het glas geprint met keramische verf en is na het harden van het glas onderdeel van het glas. Het kader is hierdoor UV- en krasbestendig. 

Producteigenschappen

Glassoort Gehard veiligheidsglas
Dikte
8 mm
Breedte
Max. 1.000 mm
Hoogte
Max. 3.015 mm
Kozijn
Stomp- en opdek kozijn
Scharnieren
2 scharnieren | zwart
Slot
Loopslot | inclusief slotplaat
Kaders
Kader patroon naar keuze
Industriële look
Keramische print | UV en krasvast
Schuine zijde
Optioneel
Onderhoud
Eenvoudig te reinigen door profielloos design


GLAZZ® helpt graag